Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Hrantın yalakaları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158985)

cartman 01-20-2012 02:02

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981188)
Ben haksız yere öldürüldüğünü düşünmüyorum .. Onun Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO) cu olması bile başlı başına bir ölüm sebebidir .

sana göre senin mantıgın dısındaki her fikir ölüm sebebi ama işte prim yapmıyor o kafa =)

Özgür Çağrı 01-20-2012 02:03

Alıntı:

Ben haksız yere öldürüldüğünü düşünmüyorum .. Onun Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO) cu olması bile başlı başına bir ölüm sebebidir .

Yüce rabbim size neden güç kudret vermiyor şimdi daha iyi anlıyorum.

Mavera 01-20-2012 02:08

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981204)
sana göre senin mantıgın dısındaki her fikir ölüm sebebi ama işte prim yapmıyor o kafa =)

aynen üstadim artik bu gibi fasist düsünceler prim yapmiyor.. kaldiki sahsen böyle fasist düsüncelerin pkk nin ekmegine yag sürdügünü düsünüyorum!..
milliyetci olabilirsin, vatanseverde olabilirsin ama bu ülkede insanlar arasina nifak tohumu ekerek bu millete, vatana faydamiz olmaz..
gerci adamin zikride, fikride belli o acidan uzatmaninda anlami yok..

BeldeiTAYYIBe 01-20-2012 02:09

Alıntı:

Sucu varsa suclunun cezasini vermek hukukun isidir.
Düz yolda yürüyen adami öldürmek ne hukuka, ne dini hükümlere, nede vicdana sigar.
Velevki örgüt üyesi olsa bile, örgüte üyeligin cezasi idammidir? idam olsa bile infaz hakki sana banami verildi?

Bu adam haksiz yere bir fitne icin vuruldu.

Bir cocuk cikti adami vurdu.
Bu cocugun fikri neki zikri ne ola...

Asil bunun eline o silahi kim verdiyse onun hesabi düzülmeli.

EZEL 01-20-2012 02:09

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981204)

Cartman kapasitenin yetmediği tartışmalara dalma sen önce git Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO ) neymiş ermenilerle ne gibi bağlantıları varmış bir öğrende gel hadi bakim .

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981206)
Yüce rabbim size neden güç kudret vermiyor şimdi daha iyi anlıyorum.

La güç bizde güçsüz olanla sizlersiniz ;D
Bir Ermeniyi savunan ve Hepimiz Ermeniyiz zihniyetni taşıyanlardan ne beklenirki :))

Mavera 01-20-2012 02:14

cartmana laf eden bu sahsiyetin bilgi, birikim konusunda sifir oldugunu bu site biliyor.. daha düne kadar seyhi saitle, saidi nursiyi ayni kisi sanan bu sahis kendisine yapilan yoruma akli sira böyle ukalaca cevap veriyor ama..
simdi olaya suradan baslayalim buyursun bu arkadas hrantin tkp, tikko yillarini bir anlatsin ama kopyala-yapistir degil o müthis bilgileriyle!

BeldeiTAYYIBe 01-20-2012 02:20

Örgüt üyesi olsa ne olacakki?
Kim verir sana bana öldürme hakkini.

Sokaktan gecen silahsiz ve savunmasiz apo bile olsa gelisi güzel öldüremezsiniz.

Özgür Çağrı 01-20-2012 02:24

Van depremi sonrası bölgeye giden yardımları eleştiren bir kafadan ne bekliyorsunuz ?
Ezel neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım :)

manifesto 01-20-2012 02:26

Bu konuyu medya bilerek gündemde tutarak ayrştırmayı körüklüyor
Tam da cinayetin ruhuna uygun
Doğrudur
Hrant Dink iyi bir insandı,haksız yere öldürüldü
Öldürenler yakalansın hesap versin
Ama ne oluyoruz ya
70 milyonu 5 yıldır Dink ile yatırıp Dink ile kaldırıyorlar
ÇÜŞŞŞ ARTIK!
SIKTI ARTIK
!

Hüdaverdi 01-20-2012 02:30

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981214)
Örgüt üyesi olsa ne olacakki?
Kim verir sana bana öldürme hakkini.

Sokaktan gecen silahsiz ve savunmasiz apo bile olsa gelisi güzel öldüremezsiniz.

Yok mevzu örgüt değil akşamdan beri izliyorum haberleri görüntüleri.
Mevzu örgüt olsaydı 'katil örgüt' falan filan derlerdi ama aksine 'katil devlet hesap verecek' diye slogan atıyorlar.Bu sloganı hangi kafaların attığını söylemeye gerek yok,herkes bilir o kesimi ;D

Konumu kirletmeyin la.Yalakalardan söz ediyoruz ölen kişiden değil :güzel:

All times are GMT +3. The time now is 00:47.