Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dini Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=251)
-   -   İzlediğiniz Görüntüler İşgal Topraklarından değil. DİYARBAKIR'dan ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158991)

Ammar 01-20-2012 01:45

Halk istediğini taşır yeterki islami olsun. Nasrallah'ın posterlerini platform yetkilileri asmıyor. dernek isimlerini bile asmıyorlar...

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981174)
yok cübbelinin resmini koyacaklarmış ;D

Kazlıçeşme'de Cübbelinin olur :)

BeldeiTAYYIBe 01-20-2012 01:50

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981174)
yok cübbelinin resmini koyacaklarmış ;D

Düz yolda yürürken simsek carpmasi bu söylediginden daha yüksek bir ihtimal...

EZEL 01-20-2012 01:54

Kitle imha silahları ile yokediceksin hepsini ...

Ammar 01-20-2012 01:56

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981191)
Düz yolda yürürken simsek carpmasi bu söylediginden daha yüksek bir ihtimal...

niye öyle diyorsun kardeşim Diyarbakırın havası ayrı istanbulun ayrı istanbul kutlu doğumunda Cübbeli fotosunu taşıyan birini geri çeviecek değiller ya ! hem kaldırı hem tekbir getirir. mustazafların öyle takıntıları yoktur. "Gülen" HOCA efendininkini bile getirseler sorun olmaz bekleriz :)

werret 01-20-2012 02:02

Cübbeli Ahmet, Hamaney'i ve Nasrullah'ı tekfir etmiyor muydu ?

Cübbeli Ahmet'in en sevdiğim özelliklerinden birisi Şia karşıtı olmasıdır..
;D

BeldeiTAYYIBe 01-20-2012 02:02

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981196)
niye öyle diyorsun kardeşim Diyarbakırın havası ayrı istanbulun ayrı istanbul kutlu doğumunda Cübbeli fotosunu taşıyan birini geri çeviecek değiller ya ! hem kaldırı hem tekbir getirir. mustazafların öyle takıntıları yoktur. "Gülen" HOCA efendininkini bile getirseler sorun olmaz bekleriz :)

Cübbeliye yukaridaki ihtimali verdim ya....
F. Gülen hocaefendinin resmini asma ihtimali, yerküredeki üc okyanusun icinde bir damla kadardir...:)

Kusura bakma bunlar benim düsüncelerim.
Ben yapmazlar demiyorum...yalniz ihtimal vermiyorum .:)
Hakkini helal et.

Ammar 01-20-2012 02:08

Alıntı:

werret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981202)

Cübbeli Ahmet, Hamaney'i ve Nasrullah'ı tekfir etmiyor muydu ?

Cübbeli Ahmet'in en sevdiğim özelliklerinden birisi Şia karşıtı olmasıdır..
;D

o cübbelinin sorunu

mustazafların mezhep takıntıları yoktur. biri cübbeliyi kaldırır biri nasrallahı. zaman mezhepsel farkları konuşma zamanı değil dünyanın her yeride müslümanlar inliyor !

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981203)
Cübbeliye yukaridaki ihtimali verdim ya....
F. Gülen hocaefendinin resmini asma ihtimali, yerküredeki üc okyanusun icinde bir damla kadardir...:)

Kusura bakma bunlar benim düsüncelerim.
Ben yapmazlar demiyorum...yalniz ihtimal vermiyorum .:)
Hakkini helal et.

değerli kardeşim o posterleri yetkililer asmıyor zaten oraya gelen halk getiriyor. kendi liderlerini yada kendi hocalarını asmıyorlarki cübbeli yada fethullah gülen söz konusu olsun diyorum mesela sen alsan eline f.gülen posterini mitinge gelsen neden geldin mi diyecekler ! hayır demiyecekler... atlas okyanusunu karıştırmaya gerek yok ki :)

Yıldırım 01-20-2012 02:29

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981102)
ben çok iyi anlıyorum geçen sene tahminen 1 milyon kişi katıldı ( inş. Bu senen daha fazla katılır. ) yine görmediler. hatta verenlerde şöyle bir paragrafla resimsiz geçiştirdi. oda sadece net haberinde geçtiler tv ve basılı medyada geçmediler. tabi bazı kardeşlerimiz net haberide olsa geniş yer verdiler Allah razı olsun.

buda 2011 mitingi

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Bir milyon düşündüğün kadar az bir rakam değil.
Bende gördüm geçen senenin resimlerini ve videolarını...değil bir milyon 500 bin bile etmez...

Sizin haber sitelerinden çıkan haberlerden haberim var bazıları bir milyon diyor fakat bir o kadarda 400 bin civarı diyen var...
Meydan belli o meydanın alacağı insan sayısıda belli.

Ammar 01-20-2012 02:42

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981220)

Bende gördüm geçen senenin resimlerini ve videolarını...değil bir milyon 500 bin bile etmez...

Sizin haber sitelerinden çıkan haberlerden haberim var bazıları bir milyon diyor fakat bir o kadarda 400 bin civarı diyen var...

için rahat olsun diye işine yarasın diye 500 bin olsun.

400 bin denilen bir önceki sene idi ve salavatmatiklerle alana girenler tek tek sayılmıştı.

hade 500 bin olsun. görülmemesi için az mı ? mesela 500001 olsaydı haber yapacaklarmıydı ! malum islami medya !

Mavera 01-20-2012 02:49

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981220)

birak 500 bini 100 bin olsun ne farkederki.. o insanlar oraya Peygamber sevdasiyla gittiler o yüzden rakam takintisina takilmamamiz gerekir..
kaldiki bu rakamlar siyasi mitinglerde de sisirilir diyelim kazlicesmeye biz 200 bin getirelim 1 milyon deriz, o yüzden büyütmemek gerekir..
ben bu gibi organizasyonlari degerli buluyorum, orada o kalabaligi herkesin partisi dedigimiz ak parti bile toplayamiyor o acidan saygi duymak gerekir..

All times are GMT +3. The time now is 14:01.