Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Zaman'dan Hizbullah'a 'Gavurca' Niteleme (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159035)

BeldeiTAYYIBe 01-20-2012 22:21

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981401)
okudum "Aşırı kökten dinci İslamcı terör örgütü,"

ayrıca haberi de izledim gülen hoca'nın TVsinden ! :)

Üc okyanusun icinde bir damla kadar olan ihtimali,
sonsuz galaksilerin icinde bir kum tanesine cikardim...:)

Ammar 01-20-2012 22:23

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981419)
güttüğünüz kin bazen ağzınızdan çıkan kelimelerin haddini ölçemiyor...

ben kine öfkeliyim kin değil bu ? iki gündür gülen medyası atmadık iftira kalmadı bide basılı medyası dahil. yukarı da konu onun medyasına ait. 15 yıldır aralıksız saldıran bizmiş gibi bide kinden bahsediyorsunuz. başbakanın dediği gibi insanda ar olur.

Yıldırım 01-20-2012 22:26

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981423)
ben kine öfkeliyim kin değil bu ? iki gündür gülen medyası atmadık iftira kalmadı bide basılı medyası dahil. yukarı da konu onun medyasına ait. 15 yıldır aralıksız saldıran bizmiş gibi bide kinden bahsediyorsunuz. başbakanın dediği gibi insanda ar olur.

Saldırı dediğin şey gerçek olan değilmi?
Yasa dışı insan öldürmedimi hizbullar yada domuz bağlarıyla bağlamadımı?
Otopsilerde diri diri gömüldüğü ortaya çıkan insanları öldürmedilermi?
?????????

Tayyib 01-20-2012 22:26

Kürt Hezbullahi destekliyorum İslamın Türkiyeyi geri dönmesine ama birde Türk Hezbullahi'da olması gerekiyor ikisi arasında iyi işler olur

Ammar 01-20-2012 22:30

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981425)
Saldırı dediğin şey gerçek olan değilmi?
Yasa dışı insan öldürmedimi hizbullar yada domuz bağlarıyla bağlamadımı?
Otopsilerde diri diri gömüldüğü ortaya çıkan insanları öldürmedilermi?
?????????

Fethullah gülen hoca efendi daha iyi bilir. nede olsa teröriste inanılmaz. değil mi ?

arif doğanı dinlediğiniz kadar ne zaman kaç Hizbullahi ile konuştunuz bu olayları sordunuz birinci ağızdan dinlediniz. yada kendinizi onların yerine koydunuz. domuz bağı da domuz adi şerefsizlerin iftirasız... bu iftirayı söyleyen herkes üzerine alınabilir.

Alıntı:

Ranosh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981426)
Kürt Hezbullahi destekliyorum İslamın Türkiyeyi geri dönmesine ama birde Türk Hezbullahi'da olması gerekiyor ikisi arasında iyi işler olur

Türkiye Hizbullah'ıdır zaten Kürt Hizbullahı değil.

MADDE 6–Hizbullah Cemaatinin çalışmaları yoğunluklu olarak Kuzey Kürdistan olmakla birlikte, faaliyet alanı tüm Türkiye’dir.

Mavera 01-20-2012 23:08

benim anlamadigim nokta bu görüs zaman gazetesine ait degilki lale kemale aittir.. kendisi todays zaman da misafir yazar, taraf gazetesinin ankara temsilcisidir..
zaman gazetesi fikir özgürlügü cercevesinde yazarlarinin, yazilarina karismaz ki yazinin türkcesini okuyunca öyle cok mühim bir hata yada cok yanlis tespitte yok gibi geliyor..

All times are GMT +3. The time now is 10:25.