Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Şiir (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Sakarya Türküsü (Necip Fazıl Kısakürek) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159101)

EZEL 01-22-2012 02:54

Aslında benim bu uykusuzlukla böyle bir hata yapmam güzel oldu şimdi ben istiklal marşı yazarını bilmiyorumdur değilmi orda Akıncının beni güzel oyuna getirdin tamam ben cahilim İstiklal marşının yazarını bilmiyorum afferim sabahdan beri alta kalmanın verdiği eizkliği bu sayede atabilirsiniz hadi şekerinizi buldunuz bu arada geçenlerde 2 ismi karıştırmıştım ordada isimleri karıştırmış olmamdan faydalanıp beni karalamaya çalışmıştınız işte sizlerin böyle hataları kullanıp ezikliğinizi giderdiğinizi forumda bu vesile ile görmüş oldu :karizmatik:

Şimdi forum üyeleri kendilerine sormalılar ben istiklal marşı yazarını bilmiyormuyum acaba bunlar böyle dalgınlıkla yapılan hatalardan nemalanmaya çalışıyormu :)) karar sizin

Mavera 01-22-2012 02:59

ama ögrendin degil mi EZEL cim :).. ama en azindan neyzen tevfik sanmadin yoksa durum daha vahimdi :D

İntifada 01-22-2012 03:01

İlaç gibi geldi abi eksik olma ;D

EZEL 01-22-2012 03:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982011)
İlaç gibi geldi abi eksik olma ;D

Eh sizin ezikliğinizin tesellisi olsun kısmetinizmiş tepe tepe kullanın :karizmatik:

İntifada 01-22-2012 03:05

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982016)
Eh sizin ezikliğinizin tesellisi olsun kısmetinizmiş tepe tepe kullanın :karizmatik:

sağol abi...
bu kadar ezme beni ;D

Ammar 01-22-2012 04:18

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982006)
Aslında benim bu uykusuzlukla böyle bir hata yapmam güzel oldu şimdi ben istiklal marşı yazarını bilmiyorumdur değilmi orda Akıncının beni güzel oyuna getirdin tamam ben cahilim İstiklal marşının yazarını bilmiyorum afferim sabahdan beri alta kalmanın verdiği eizkliği bu sayede atabilirsiniz hadi şekerinizi buldunuz bu arada geçenlerde 2 ismi karıştırmıştım ordada isimleri karıştırmış olmamdan faydalanıp beni karalamaya çalışmıştınız işte sizlerin böyle hataları kullanıp ezikliğinizi giderdiğinizi forumda bu vesile ile görmüş oldu :karizmatik:

Şimdi forum üyeleri kendilerine sormalılar ben istiklal marşı yazarını bilmiyormuyum acaba bunlar böyle dalgınlıkla yapılan hatalardan nemalanmaya çalışıyormu :)) karar sizin

çok güldüm buna yaa :)

:w::w::w: :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

Terennüm 01-22-2012 13:50

necip milletin fazıl şairi

Garibüzzaman 01-22-2012 20:01

Muhteşem bir üslüp ile yorumlamış, insanın tüylerini diken diken eden bir ruh haline büründürüyor.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

unsparing 01-22-2012 22:42

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan koşmana bak sen !
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın !

Eski çınar şimdi Noel ağacı;
Dallarda iğreti yaparak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ileri varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tane de solmayan tek renk,
Bayraklaşmıyorsan bayrak utansın!

Büyük Üstad Necip Fazıl Kısakürek

All times are GMT +3. The time now is 00:28.