Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Üstad Kadir Misiroglu Mehmet Akif Ersoy'a hakaret ettimi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159150)

BeldeiTAYYIBe 01-22-2012 18:35

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982233)
orada (serseri) diyor....

Onu sözlerinin sonunda diyor ve akife söylemedigi kanaatindeyim zira ses kaydini tam o noktadan sonra yayinlamamislar....
Tamamini dinlemek gerekir bu sözü akife ithafen söyledigini kabul edebilmek icin.

Simdilik,
kendisi uygunsuz birsey söylemedigini ifade ettigi icin bunu referans alirim.

Garibüzzaman 01-22-2012 18:41

Anladım, bu anlatım belki de benim için bir tokat mahiyetinde oldu. Belki bu videoyu paylaşmam onların ekmeğine yağ sürmekti.

Fakat ben şu noktada takılı kalıyorum. Neden bu tür konularda bir takım tenkit ideolojilerini öne sürerek karşı cenah tarafından kullanılmasına müsaade ediyor. Bu tür söylemlerin karşı cenah güruhunda kullanılmaması muhal üstü muhal bir olgu.

BeldeiTAYYIBe 01-22-2012 18:50

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982240)
Anladım, bu anlatım belki de benim için bir tokat mahiyetinde oldu. Belki bu videoyu paylaşmam onların ekmeğine yağ sürmekti.

Fakat ben şu noktada takılı kalıyorum. Neden bu tür konularda bir takım tenkit ideolojilerini öne sürerek karşı cenah tarafından kullanılmasına müsaade ediyor. Bu tür söylemlerin karşı cenah güruhunda kullanılmaması muhal üstü muhal bir olgu.

Estgfrl....

Hakli olabilirsiniz.
Lakin müsaade diyemiyorum.
Üstadin mizacindan kaynaklanan bir tenkit uslubu vardir...bunu fark etmissinizdir. Bu uslub sizi tenkit noktasinda takilmanizda hakli cikarabilir. Fakat tenkitlerini islami ölcü ve perspektifinden yaptigi müddetce sahsen birsey diyemem bilakis bizleri aydinlattigi icin sükranlarimi sunarim....

_Ednâ_ 01-22-2012 20:26

Kadir mısıroğlunun Mehmet Akifi tenkit etmeye elbette hakkı vardır...
kendisi ilmine saygı duyulan kaynak edilen bir şahsiyet...
herkes tenkit edebilir, üslubunu, tarzını, yöntemini vs...
ben ağzından o videoda bahsi geçen küfürlerden sadece 'lan' lafını duydum, bana göre bir hocanın böyle bir üslup kullanması tenkitine ciddiyetsizlik katar... yoksa saygı duyulur elbette...

BeldeiTAYYIBe 03-23-2012 04:32

Ilk 30 dakikayi izlemenizi tavsiye ederim.
Konuya dair tekrardan cok güzel bir aciklama yapmis üstad.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ammar 03-23-2012 04:35

duyduğumda şaşırdım gerçekten.

Seyyah 03-23-2012 12:54

Tenkit etmeside, taktir etmeside bir haktır, Akif tarihi etkilemiş bir şahıstır.
İyisi çoktur ama yanlış yaptığıda yok değildir.
Özellikle 2. Abdulhamid tavrını bende çok eleştiririm.
Ama İslam için yaptıklarınıda överim, taktir ederim.
Sonuçda oda bir insan, peygamber değil ya, tabiki farklı tepkiler alacak.

Yıldırım 03-23-2012 15:16

Bu adamı fazla tanımıyorum ve ısınamadım ama hakkınıda teslim etmek lazım...
"PEZEVENK" gibi bir ifade ağzından çıkmıyor.Orada "DESENE" diyor.
Bunu algılamak çok güç olmasa gerek???

TYH 03-23-2012 15:41

"desene" dediği ortada ama altyazı ile ilk izlediğimde ben de yanlış yönlendirilmişdim..
he bu dayı dünyanın en suratsız,mutsuz insanı mıdır hala gözüm de,evet.

Terennüm 03-23-2012 18:18

geçende yazdım yine yazıyorum..se-ve-me-dim bu zaatı....

All times are GMT +3. The time now is 21:38.