Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159235)

Özgür Çağrı 01-24-2012 00:39

konu ne kürdistandır ne başka bir şeydir
konu burak isimli üyenin ammara olan düşmanlığından ötürü keyfi konu silmeleridir.
sabahta alakasız bir şekilde stk haberini silmişti.
olay bu yani

onurcan 01-24-2012 00:39

Kürdistan olayı yanlış anlaşlmaya meydan vermesin sanki ülkemizde böyle bir oluşum sanılmasın belki bundan biraz harareti var forumun..

Supraliminal 01-24-2012 00:44

Benim söylediğim şey gayet açıktı bağımsız ülkeleri bölmeye çalışan kürdistanı kurmak isteyen adı herne olursa olsun hiçbir örgütü kabul etmeyerek dolaylı olarak kurulacak ülkeyide kesinlikle tanımam keza sizinde böyle düşünmeniz gerekir.Söylemek istediğimi her bağımsız devlette yaşayan ve biraz olsun milliyetçi olan böyle düşünür zaten.
Yoksa hiçbir ülkeye zarar vermeden kursunlar umrumda değil çokta yaşasınlar okey ;)

CeVHeR 01-24-2012 00:44

Sizin gibi amacı üzüm yemek olmayıpda bağcıyı dövmek olan kişilerle bu tür tartışmlara girecek değilim...

Bal gibi provakatörlük yapıyorsunuz...

onurcan 01-24-2012 00:45

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982858)
konu ne kürdistandır ne başka bir şeydir
konu burak isimli üyenin ammara olan düşmanlığından ötürü keyfi konu silmeleridir.
sabahta alakasız bir şekilde stk haberini silmişti.
olay bu yani

furkan bu senin dediğin konuyla alakası ne?

Beylerbeyi 01-24-2012 00:46

furkana katılıyorum. burak problemli bir yetkili!

Ammar 01-24-2012 00:47

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982867)
Sizin gibi amacı üzüm yemek olmayıpda bağcıyı dövmek olan kişilerle bu tür tartışmlara girecek değilim...

Bal gibi provakatörlük yapıyorsunuz...

senin yaptığın gibi mi ? sen kadar da hakkım yok mu forumda ! benim konum silinecek ben provakatör olacam. ben kürdistanlıyım zoruna giden varsa buyursun konu silmek yerine banlasın.

Özgür Çağrı 01-24-2012 00:48

adam bugün keyfine göre konu siliyor sizde görmemezlikten geliyorsunuz haksızlığa destek çıkmaktır bu.
Kürdistan kelimesini pek ala sansürleyebilirdi konu başlığından çıkarabilirdi ama konuyu direk sildi.
Ammarın konularını silme gayesi olduğu için bu durum normal
ondan kürdistanla falan alakası yok kürdistan bahane yönetimde çeteleşme şahane :)

Supraliminal 01-24-2012 00:50

Konuların silinmesi veya kilitlenmesi konusunda biraz daha dikkatli ve titiz olunması gerekir.

Beylerbeyi 01-24-2012 00:50

hala kurdistan lafını ülke olarak algılayan insanlar var. yahu ne diyorum ben. osmanlı devletinde de Kurdistan bölgesi vardı. bi halt oldu mu?

İran; kuzey batısına Azeri eyaleti diyor. Kuzey Irak, Türk azınlığı koruyup kolluyor, haklarını veriyor ve destekliyor. biz ise 3.dünya ülkesi olmaktan bir türlü kurtulamadık şu saçma sapan sözde milliyetçilik özde cahillik kokan açıklamalarınız yüzünden.

daha haberi görmeden, konuyu bilmeden provakatör ilan ediyorsunuz adamı! Kürtlerin yaşadığı bölgeye Kurdistan (Kürtlerin yaşadığı bölge) demenin nesi provakatörlüktür? asıl siz provokatörsünüz, ırkçılık yapıyorsunuz!

All times are GMT +3. The time now is 15:53.