Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   AK Parti'nin son oy oranı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159370)

Yıldırım 01-26-2012 16:10

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984081)
bugün şike ve teşvik çetesine boyun eğmiş...
adalet olgusunu zedelemiştir...
kusura bakmayın gerçeğide söylemek durmundayım...

tayyip erdoğan bir hasta oldu partiyi b.k götürdü...

Haklısın şike ve teşvik konusundan benimde rahatsızlıklarım var fakat bu konunun insanların oy verirken etkili olacağını düşünmüyorum.

Özgür Çağrı 01-26-2012 16:10

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984081)
bugün şike ve teşvik çetesine boyun eğmiş...
adalet olgusunu zedelemiştir...
kusura bakmayın gerçeğide söylemek durmundayım...

tayyip erdoğan bir hasta oldu partiyi b.k götürdü...

bahçeli bile mektup yazıp gel partinin başına geç ülke kaosa gidiyor diye seslendi
o derece büyük bir rezalet teşkilat

_Ednâ_ 01-26-2012 16:17

muhalefetin bunu söylemesi çok normal, yıpratmak amaçlı bir çeşit psikolojik yöntem baskı,
'Başbakan olmazsa bu parti bir hiç' imajı vermek...
Başbakan olmazsa elbette kaybedeceği çok şey olabilir ak partinin ama bünyesinde çok titizlikle işlerini yürütenler var... bu insan sadece bir parti başkanı değil koskoca bir ülkenin Başbakanı... onun için böyle basit ifadeler sadece bahçeli kılıçdaroğlu gibilerine yakışır...

EpiVaTeS 01-26-2012 16:20

şahsen başbakan olmazsa partiden de bi b.k olmaz...

Hüdaverdi 01-26-2012 16:26

Hepimiz ak,hepimiz partiyiz ;ı:

Ebuzer 01-26-2012 19:49

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984071)
Son seçimde her geçersiz ve boş oyların %50'si Ak Parti'ye geri kalanıda diğer partilere paylaştırıldı.

Bak bunu bilmiyordum iyiymiş..
Neyse, dertlere derman AK Parti :çiçek:

Supraliminal 01-26-2012 22:48

Daha ustalık dönemi yeni başlamış arkadaşlar şaşırmayın .
Ufak pürüzlerde AK Parti'yi yıpratacak söylemlerde bulunmanızı anlamakta güçlük çekiyorum.Üniversiteler insanların yaşantılarını ve söylediklerini yaptıklarını unutturmamalı .İnsanın zihin dünyasını bu kadar kurcalamasına izin vermeyin üniversitelerin.
Üniversitelerde kimlerin yetiştiğini hepimiz biliyoruz.Saf AK Partili temiz adamı bile raydan çıkartırlar.

Özgür Çağrı 01-26-2012 22:55

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984274)
Daha ustalık dönemi yeni başlamış arkadaşlar şaşırmayın .
Ufak pürüzlerde AK Parti'yi yıpratacak söylemlerde bulunmanızı anlamakta güçlük çekiyorum.Üniversiteler insanların yaşantılarını ve söylediklerini yaptıklarını unutturmamalı .İnsanın zihin dünyasını bu kadar kurcalamasına izin vermeyin üniversitelerin.
Üniversitelerde kimlerin yetiştiğini hepimiz biliyoruz.Saf AK Partili temiz adamı bile raydan çıkartırlar.

izin vermiyorlar zaten merak etme hacı özel güvenlik orduları var gık dersen enseye tokadı yiyon geçen gazete okuyorum hacettepe üniversitesi gaz bombası maske kalkan alım ihalesi açmış rektör görmüş napıyoz lan biz demiş sonunda iptal etmişler.
üniversiteye gaz bombası kalkan maske alım ihalesi yapılıyor la oyhşş biri bizi durdursunnn ;D

All times are GMT +3. The time now is 18:53.