Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   PKK'lılar, Esad'a yardım Ediyor! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159797)

İntifada 02-22-2012 17:37

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992488)
kemalist ulusalcılarda

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992491)
chp heyetinin,ulusalcıların
ulusalcı adamın,ulusalcı kadının
ulusal tv

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992493)
milliyetçi görmende milliyetçilik bilgini ortaya koydu

;D;D;D
nerede milliyetçilik

Alıntı:

arkadaşım sölylediklerinide tanımıyorum gazeteciyiz yazarız diye
bende sana kaç gündür onu diyorum ;D
bildiğin yanıldığına yetmiyor senin bence fazla dolanma ortalıkta ;D

Yıldırım 02-22-2012 17:43

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992493)
ben siyasetçilerden bahsediyorum arkadaşım sölylediklerinide tanımıyorum gazeteciyiz yazarız diye kanal kanal dolaşan kimselerdir sende biliyosun bu adamları milliyetçi görmende milliyetçilik bilgini ortaya koydu :) googleyede beşar esad tayyip erdoğan yazıp görsellere bakarsan nasıl zamanında kankardeşi olduklarını görebilirsin :) gerçi sadece siz değil geçmiştede bunlara çok yüz verildi 90 larda falan gözün kör olsun petrol :)

Tayyip Erdoğan bu ülkenin başbakanı dünyanın her ülkesinin başbakanı ile çekilmiş resmi elbette vardır.Dün dündür bugün bugün.
Önemli olan İYİ ESAD'IN dostlarına değil KÖTÜ ESAD'IN dostlarını görebilmek.
Beşar Esad katil Esad olduktan sonra hükumet olarak tavrımız gayet açıktır ve Esad'a destek veren camia da ortadır.Bunları yazılardan Esad ziyaretlerinden ziyadesiyle anlamanız lazım.
Bu rada İntifada'nin milliyetçiler ile ilgili bir yazısını göremedim hangi milliyetçilik yorumundan böyle bir kanıya vardın.
Yoksa Ulusalcı diye bahsettiğimiz camiayı Milliyetçilerlemi karıştırdın???

ali1986 02-22-2012 17:45

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992496)
;D;D;D
nerede milliyetçilik

bende sana kaç gündür onu diyorum ;D
bildiğin yanıldığına yetmiyor senin bence fazla dolanma ortalıkta ;D

her zamanki gibi kelime üzerinden siyaset konu ulusalcılık olsa milliyetçilikle aynı şey dersin şimdi nerde milliyetçilik diyosun konuyuda geçiştiriyosun böylece baktınmı google la link vereyimmi :)

İntifada 02-22-2012 17:58

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992499)
her zamanki gibi kelime üzerinden siyaset konu ulusalcılık olsa milliyetçilikle aynı şey dersin şimdi nerde milliyetçilik diyosun konuyuda geçiştiriyosun böylece baktınmı google la link vereyimmi :)

ne kadardır tanıyon beni her zamanki gibi diyorsun ;D
sana ulusalcılık,kemalistlik,milliyetçilik nedir teker teker yazsam,birbirlerine nasıl karıştıklarını,birbirlerinden nasıl nemalandıklarını,nasıl kolladıklarını yazarımda bi halta yaramaz dün 4 sayfa yazdım tek adam akıllı cevap alamadım sonra keydim kaçıyor ;D
kelimeyi sana sormak lazım niye kemalist ulusalcı diyince hemen savunma psikolojisine geçtin ;D
kendinizi neyle tanımlayacağınızı bilmiyormusunuz yoksa ;D
ulusalcılıkta ırkçılık,kavmiyetçilik içerir hemen hemen benzerlerdir ;D
ben kendini milliyetçi olarak tanımlayan birden fazla tanım sunarım sana bizzat temsilcileri tarafından ;D
neyse sen takılmaya devam et ben arada senin ezberini bozarım ;D

ali1986 02-22-2012 18:10

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992503)
ne kadardır tanıyon beni her zamanki gibi diyorsun ;D
sana ulusalcılık,kemalistlik,milliyetçilik nedir teker teker yazsam,birbirlerine nasıl karıştıklarını,birbirlerinden nasıl nemalandıklarını,nasıl kolladıklarını yazarımda bi halta yaramaz dün 4 sayfa yazdım tek adam akıllı cevap alamadım sonra keydim kaçıyor ;D
kelimeyi sana sormak lazım niye kemalist ulusalcı diyince hemen savunma psikolojisine geçtin ;D
kendinizi neyle tanımlayacağınızı bilmiyormusunuz yoksa ;D
ulusalcılıkta ırkçılık,kavmiyetçilik içerir hemen hemen benzerlerdir ;D
ben kendini milliyetçi olarak tanımlayan birden fazla tanım sunarım sana bizzat temsilcileri tarafından ;D
neyse sen takılmaya devam et ben arada senin ezberini bozarım ;D

seni sizi yetirince tanıyorum ondan emin olabilirsin :) ırkçılıkla milleyetçiliği yan yana aynı gören insanın ezberimi ne kadar bozacağı tartışılır tabi birde dün sana tarihteki yazanları belge olarak sundum ama sen o tarihi yaşayanları değilde birbirinden oy çalmak için konuşan siyasetçilerin laflarını örnek gösteriyorsun ben burlardayım siteden atılmadığım sürece herzaman beklerim :)

werret 03-26-2012 20:28

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/...uhaberat-cikti

All times are GMT +3. The time now is 03:23.