Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Domuz Gribi gerçeği! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160335)

xfce 02-19-2012 01:28

ceviz kabugundaki profosorlerden birisi diyorki 50 milyon dolara turkiyede aşı uretim ile ilgili bir birim kurulabilir hayata geçirilebilir diyor. oysa biz milyar dolar harcadık ithal aşılara.

ceviz kabugundaki profosorlerden birisi diyorki 50 milyon dolara turkiyede aşı uretim ile ilgili bir birim kurulabilir hayata geçirilebilir diyor. oysa biz milyar dolar harcadık ithal aşılara.

baz

bazılarının küçümsedigi Küba bile kendi aşısını uretiyor.

BeldeiTAYYIBe 02-19-2012 01:42

AsI üretmek sorun degil.
Sorun ürettiginiz asI'nin patenti ile alakali...üretim izni icin ödemeniz gereken rakamlarin mütevazi olacagini sanmiyorum.

xfce 02-20-2012 13:56

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991755)
AsI üretmek sorun degil.
Sorun ürettiginiz asI'nin patenti ile alakali...üretim izni icin ödemeniz gereken rakamlarin mütevazi olacagini sanmiyorum.

tamam işte profosor rakamı vermiş 50 milyon dolar civarı demiş. biz milyar dolar veriyoruz ithal aşıya..

unnamed 02-20-2012 16:49

la xfce bozuk saat gibisin...
doğruyuda gösterebiliyorsun...
vatandaşın parası havaya gitti...
bizlerde de suç var hacılar, ..çı başı ağrıyan hastanelere koşarsa olacağı bu...
şükürler olsun sağlık karnem bomboş...
Allah kimseyi düşürmesin hastanelere...

BeldeiTAYYIBe 02-21-2012 00:08

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992033)
tamam işte profosor rakamı vermiş 50 milyon dolar civarı demiş. biz milyar dolar veriyoruz ithal aşıya..

Malesef öyle...
Dünyanin heryerinde olan bu gercek Türkiyedede var.
Bu gercegin adi Lobicilik...
Dünya silah lobisi,
petrol lobisi,
ve ilac lobisi....

Bes liralik silah'a 50 lira veriliyor,
petrol bir kac sirketin tekelinde ve dünya petrol piyasasina hakimler....
Ve ilac lobiside öyledir....

Sevban 02-21-2012 00:11

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992083)
la xfce bozuk saat gibisin...
doğruyuda gösterebiliyorsun...
vatandaşın parası havaya gitti...
bizlerde de suç var hacılar, ..çı başı ağrıyan hastanelere koşarsa olacağı bu...
şükürler olsun sağlık karnem bomboş...
Allah kimseyi düşürmesin hastanelere...

Sağlık karnesi kalkmadımı hacı... :)

depare 02-21-2012 14:05

Daha çıktığı gün inanmadığı mı söylemiştim Şarbon,Kuş gribi,Deli dana gibi büyütüleceğini de biliyordum 2 yılda bir yeni hastalık üretip ilaç satarak parayı kırıyor herifler :)

xfce 02-21-2012 14:29

aşılar devletin elinde patladı

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992265)
Daha çıktığı gün inanmadığı mı söylemiştim Şarbon,Kuş gribi,Deli dana gibi büyütüleceğini de biliyordum 2 yılda bir yeni hastalık üretip ilaç satarak parayı kırıyor herifler :)

domuz giribi hstalıgı normal girpten daha az tehlikeliymiş.
ama turkiyedeki ve dunyadaki basınıda kontrol ettiklerinden halkı korkuttular ama halk aşı yaptırmadı okadarda koyun degilmiş demekki halk.
ve aşılar devletin elinde patladı.

All times are GMT +3. The time now is 17:06.