Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Hocalı Mesajı "Hepiniz Ermenisiniz hepiniz .. siniz" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160572)

xfce 02-28-2012 00:45

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993694)
Ahlaksız itler...
türk olunca bir halt oluyor degilmi geri kalanindan ustun oluyorsunuz degilmi...
hem cahiller hem gafiller...
Allahin ayetlerini hice sayan kavmiyetci itler...

hitlerde milliyetçiydi sonuç dunya savaşına sebep oldu hiç bir insan digerindne ustun degildir. adı ustunde herkes insan.

İntifada 02-28-2012 00:48

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993826)
hitlerde milliyetçiydi sonuç dunya savaşına sebep oldu hiç bir insan digerindne ustun degildir. adı ustunde herkes insan.

üstünlük ancak takvadandır...
ırk soy memleket aile kavim ten rengi gibi konular asla üstünlük sebebi olamaz...
hitler milliyetçiydi ve zalimdi...
tıpkı ebu leheb gibi...
tıplı firavun gibi...
hitler ırkçı bir sosyalist idi bunuda belirtelim :)

onurcan 02-28-2012 00:53

bu tasvip etmek mümkün değil...

Eyüp Sultan 02-28-2012 01:05

Milliyetçi Türkiye Partisi diye bir parti oldunu yeni öğrendim bir sürü milliyetçi parti var yahu Milliyetçi Muhafazakar Partisi, Büyük Birlik Partisi vs. Şimdi anladım ki MHPnin neden başarırlı olamadını

Neyse pankart güzelmiş :)

Özgür Çağrı 02-28-2012 01:10

havlayan köpek ısırmaz rahat olun .

depare 02-28-2012 02:17

Valla geçen gün Hocalı da 13 yaşında ki bir Türk çocuğun'un deney(!) için canlı,canlı derisini yüzen ondan sonra aynı deneyi(!) 3 çocuk üzerinde daha deneyen Ermeni doktorun videosunu izlediğim de benim için bu katliamlara göz yumupta p.. olmayan bir Ermeni kalmadı..!

Duyarlı olan istisnai insanları ayırıyoruz geri kalanın alayın'ın canı cehenneme

Elini kolunu sallayarak dolaşan o p.. Ermenistan da yargılanıp derisi yüzülmediği müddetçe de alayı benim gözümde p..tir..!

Bu p..lerin p.. olduğunu haykırmaksa hakaret değil olsa,olsa iltifattır..!

Hüdaverdi 02-28-2012 02:20

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993870)
Valla geçen gün Hocalı da 13 yaşında ki bir Türk çocuğun'un deney(!) için canlı,canlı derisini yüzen ondan sonra aynı deneyi(!) 3 çocuk üzerinde daha deneyen Ermeni doktorun videosunu izlediğim de benim için bu katliamlara göz yumupta p.. olmayan bir Ermeni kalmadı..!

Duyarlı olan istisnai insanları ayırıyoruz geri kalanın alayın'ın canı cehenneme

Elini kolunu sallayarak dolaşan o p.. Ermenistan da yargılanıp derisi yüzülmediği müddetçe de alayı benim gözümde p..tir..!

Bu p..lerin p.. olduğunu haykırmaksa hakaret değil olsa,olsa iltifattır..!

Aga *** mi diyorsun yoksa pezevenk mi tam anlayamadım ;D

depare 02-28-2012 02:26

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993871)
Aga *** mi diyorsun yoksa pezevenk mi tam anlayamadım ;D

Pankartta yazanı söylüyorum hacı :)

Biz bu hoşgörüyle Apoyu gebertseler "Hepimiz Apoyuz" diye yollara dökülürüz aha buraya yazıyorum..

İntifada 02-28-2012 02:30

kendi kontrgerillalarımızı yargıladık mı ?
diri diri adam yakanları,kulak koleksiyoncularını ?
dersimde anne karnını süngüyle delenleri ?
maraşta çoluk çocuk yakanları ?
sivasta 30 küsür adamı yakarak öldürenleri ?
ceylanı paramparça edenleri yargıladık mı ?
ufacık çocuğa yaşından fazla kurşun sıkanları yargıladık mı ?
diyarbakırda topraktan kemik fışkırıyor failleri yargılandı mı ?
yargılayamadık,asamadık,vuramadık diye bizlerde mi p.. yiz ?

BeldeiTAYYIBe 02-28-2012 02:33

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993826)

Hitler milliyetci degil kavmiyyetciydi...yani irkci. her ne kadar nasyonalist olarak tanimlasada kendini, O aryan irkinin üstünlügüne iman etmis bir kavmiyyetciydi.
Hitler'e milliyetci demek,
Kültür ve aidiyet üzere kendini milliyetci olarak tanimlayan kardeslerimize hakaret olur.

All times are GMT +3. The time now is 15:42.