![]() |
Nerden biliyorsun hiç bir şey yok. Hangi ingilizceyle direk olarak çözdün olayı ?
İlginç yazışmalar var bence incelemek gerek . |
Nerden biliyorsun hiç bir şey yok. Hangi ingilizceyle direk olarak çözdün olayı ?
İlginç yazışmalar var bence incelemek gerek . |
tayyip erdoğan kendi elleriyle muhalefet yaratıyor...
|
Ben Ahmet Altan'ın yerinde olsam küstah dediği için 1 TL manevi tazminat davası açardım .
|
Alıntı:
Mesela hangi ilginç şeyler Şu mu ilginç ; Alıntı:
Alıntı:
Bir kaşık suda fırtına peşindeler |
Alıntı:
Sen ise hemen aç çöpe gitsin mantığıyla 2 cümleyle çöpe attın. İlgilenenler çıkacaktır elbet . Ordan burdan duymaktan iyidir orjinalinden incelemek . |
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_53089.jpg
Katılıyorum bu ne küstahlıktır !!! Lakin bu manada çıkarılacak çok önemli bir ayrıntı mevcut ! İsrail Abd Hükümetinede Meydan okuyor ! Tarafçılar ise Tarafını ortaya koyuyor !!! |
Ahmet Altan ateistmiş doğru mudur?
|
Alıntı:
Ahmet Altan, oruç tutup, teravihe gittiği günleri yazdı. Bir de acı bir cümle kurdu: Ne garip beni Allahın olmadığına dindarlar inandırdı 30 Ağustos 2009 / 17:35 "Ne garip beni Allahın olmadığına dindarlar inandırdı, öyle bir Allah anlattılar ki benim Allahıma hiç benzemiyordu, öfkeli, kızgın, gazaplıydı anlattıkları, cezalandırıyordu." Ahmet Altan/Taraf |
Alıntı:
''küstah'' hor ve nobran lügatin en seçkin kelimelerindendir. Bu hitap yerine 'saygısızlık' ''ciddiyetsizlik'' vs.vs. gibi kelamlar ile mukabele etmek gerekmez mi ? Açmış olduğu tazminat davası tarafımızdan da haklı görülebilirdi. Aynı zamanda köşe yazısını okuduğunuzda tek mukabele edilmesi gereken noktadan ''zavallı başbakan'' ve ''ömür biçmek'' gibi dar mevzulardan daha geniş bir zaviyeden mukabele etmesini beklerdik. Kadere iman noktasını ele almak ve islami lügatten kelimelerin bu münazarada kullanılması yersiz olduğu kadar gereksizdir. Sadece rant amacı güttüğü hissi ruhumuzda tekevvün etmiştir. |
All times are GMT +3. The time now is 19:13. |