Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kişisel Gelişim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=182)
-   -   TEST : Bir yazı yazın, size kim olduğunuzu söyleyelim ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161297)

_Ednâ_ 03-17-2012 16:32

Alıntı:

mErvE.G. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 998900)
d şıkkı yok konsantre olamadım teste..

kişisel gelişim testlerinde şıklar ne kadar az olursa kişilk o kadar iyi yansır zannımca :)

_Ednâ_ 03-17-2012 16:40

Alıntı:

c) Yazılarınızı ileriye doğru eğimli yazıyor olmanız sessiz-sakin, oto kontrol mekanizması güçlü biri olduğunuzu gösterir.

c) Bir işe başlamadan evvel uzun uzun düşünen, zeki ve titiz biri olduğunuzu gösterir.

a) Çekingen, utangaç, temkinli ve düşünceli olduğunuzu gösterir.

b) Masraflı ve konuşkan biri olduğunuzu gösterir.

a) Rasyonel, muhafazakâr ve gelenek-göreneklere bağlı biri olduğunuzu gösterir.

b) Depresif moda, hayattan zevk almayan ve öz saygısı olmayan biri olduğunuzu gösterir.

c) Güvenilir, birisiniz. Dürüst bir işçi olabilmeniz yanı sıra son derece başarılı bir lider olabileceğinizi gösterir.

b) Yorgun, bitkin ve psikolojik açıdan iyi olmadığınızı ve acı çektiğinizi gösterir.

a) İdealist, hırslı ve sezgileri güçlü biri olduğunuzu gösterir.

a) Hassas, kibar ve maneviyatlısınız. Ayrıca ciddi birisiniz.

buda benim sonuçlarım ...
en doğru tutanda bu olmuş ..

Alıntı:

b) Yorgun, bitkin ve psikolojik açıdan iyi olmadığınızı ve acı çektiğinizi gösterir.

Garibüzzaman 03-17-2012 17:13

Kişisel gelişim minvalinde takip ettiğim isimlerde bu testlerin realite payının çok düşük olduğunu gözlemliyorlar. NLP seminerlerinde de bu mizahi bir şekilde vurgulanmıştı.Çok gülmüştüm;D

serdary 03-17-2012 17:29

Kendimle ilgili bu tür fikirler vermekten hiç hoşlanmam ama yazıcam diye yazdım bir kere :)

Yanlışları olmakla beraber benimle ilgili doğruları da içeriyor...

b) Düz; yazılarınızı sağa sola meylettirmeksizin yazıyorsanız iletişim ihtiyacı içindesiniz demektir.
b) Karşı cinsle iletişime geçme konusunda çekingen ve sorun yaşayan biri olduğunuzu gösterir.
b) Konuşkan, rahat ve hatta her şeye burnunu sokan biri olduğunuzu gösterir.
b) Masraflı ve konuşkan biri olduğunuzu gösterir.
a) Rasyonel, muhafazakâr ve gelenek-göreneklere bağlı biri olduğunuzu gösterir.
a) Kendinizden bahsetmeyi seviyor olduğunuzu ve diğerlerinin sizin neler yaptığınız üzerine düşünmelerini istiyor olduğunuzu gösterir.
b) Çok da yaratıcı bir yapınız olmamasıyla birlikte yönetim konusunda sorumluluk alabilecek bir yapıda olduğunuzu gösterir.
b) materyalist ve abartarak konuşmaya eğilimli biri olduğunuzu gösterir.
c) Esnekliği olan enerjik birisiniz, hayat ne getirirse getirsin kolayca adapte olabilirsiniz.

Ebuzer 03-18-2012 00:20

Teste göre materyalist bir muhafazakarım ;D

All times are GMT +3. The time now is 01:49.