Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Röportajlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=328)
-   -   Dar Giyeceksen Kapanma Arkadaş! - Emine Şenlikoğlu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161592)

Ahmet Yasin 03-24-2012 20:16

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1001781)
Bu tür çıkışlarla mı şeklini bulmasına yardımcı olacaksınız ?

Sen çıkış diyorsun , Bende buna Nasihat veya yol gösterme diyorum.

Gönülden 03-24-2012 20:33

1.5 yıl aradan sonra gelip gündeme dair röpörtaj yapmasından daha doğal ne olabilir anlamadım...o bir yazar kitabı çıkacaksada bunun öncesi reklam yapması değil zoruma gitmesi daha çok desteklerim...kaldı ki Emine hanım böyle öyle ucuz reklamlar ile değil hak için dava şuurunu bilenlerden...buna yürekten gönülden katılıyorum..
Ayrıca söyledikleri doğru olduktan sonra çıktığı kanal yüzünden insan karalamak bukadar kolay olmamalı...o zaman o kanallara çıkmış başbakanımız ve tüm yazarları at çöpe gitsin mi diyeceğiz...bu nasıl mantık anlamadım..
Paylaşım için teşekkürler Ahmet kardeşim

Garibüzzaman 03-24-2012 20:47

Bu tür ucuz müdafaalarla Emine Hanımın profilini zenginleştirmeye çalışmayın...!!! Kitaplarındaki cezbedici üslubu, kendi lügatinde göremedim. Ne hoştur ki, bu yazarı ben sadece Fatih Beyin karşısında görüyorum. Fatih Altaylı'nın da hangi konsept üzerinde program yaptığını söylememe gerek yok herhalde..!!!!

Ahmet Yasin 03-24-2012 20:50

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1001791)
Bu tür ucuz müdafaalarla Emine Hanımın profilini zenginleştirmeye çalışmayın...!!! Kitaplarındaki cezbedici üslubu, kendi lügatinde göremedim. Ne hoştur ki, bu yazarı ben sadece Fatih Beyin karşısında görüyorum. Fatih Altaylı'nın da hangi konsept üzerinde program yaptığını söylememe gerek yok herhalde..!!!!

Hmm yazarı çok yakından tanıyorsun o zaman.Böyle kesin konuştuğuna göre

Gönülden 03-24-2012 20:51

Güzel kardeşim sana ucuz gelen müdafa benim için önem arz ediyor...ben şahsım adına kendisinden çok nasiplendim ve hangi şartlar altında mücadele verdiğini az çok biliyorum...onun verdiği mücadeleden sonra böyle ucuz eleştirileri hazmedemediğim için bende kendi fikrimi yazdım...Fatih Altaylı cüzzamlı ise temennim cüzzamlı olmayan şahıs ve tv'lrin kapılarını Emine hanıma biraz aralaması

Garibüzzaman 03-24-2012 20:52

Evet kitaplarının bir çoğunu kıraat ettim...!!! Taki Fatih Altaylı'nın karşısına çıkana kadar...!!!!

Ahmet Yasin 03-24-2012 20:56

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1001796)
Evet kitaplarının bir çoğunu kıraat ettim...!!! Taki Fatih Altaylı'nın karşısına çıkana kadar...!!!!

Ne yapalım şimdi Fatih Altaylının karşısına çıktı diye doğru söylediklerine haklısın demeyelim mi?
Bizim ucuz müdaafa oluyorda senin ki pahalı eleştirimi oluyor.

Fatih Altaylının karşısına çıkmasından başka kusuru varsa onuda bilelim.

Garibüzzaman 03-24-2012 21:04

Sen yazarı takip etmiyorsan ben sana ne diyeyim.!!! Fatih Beyin programları reyting patmalası yapar ve onun bu programından sonra, şahsın davasının üzerinde medyada lanse ve dikta edilen söylemleri hayal meyal hatırlarım..!!! Link falan da atamayacağım...!! O programda ismini önce çıkarmaya çalışan bir isim olarak kaldı...!!!!

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1001795)
Güzel kardeşim sana ucuz gelen müdafa benim için önem arz ediyor...ben şahsım adına kendisinden çok nasiplendim ve hangi şartlar altında mücadele verdiğini az çok biliyorum...onun verdiği mücadeleden sonra böyle ucuz eleştirileri hazmedemediğim için bende kendi fikrimi yazdım...Fatih Altaylı cüzzamlı ise temennim cüzzamlı olmayan şahıs ve tv'lrin kapılarını Emine hanıma biraz aralaması

islami kanallar neden kapılarına aralamıyor peki, ? Emine Hanıma sorarsanız çarşaf giydiği için demi ? Bu tür söylemleri bir çok defa dile getirdi kendisi.!! İslami Kanallardan bir açıklama duymadığım için yorum yapamıyorum..

Ahmet Yasin 03-24-2012 21:08

Kısaca benim gibi düşünmüyorsan benden değilsin...

Gönülden 03-24-2012 21:10

Sebebini siz söylerseniz bizde öğreniriz vesselam...sebep sunulan bahanelere istinaden diğer kanallar kimlere kapılarını açıyormuş bakalım...
Hem Fatih Alyaylı da çıkmışta sansasyonel bir röpörtaj mı yapmış da bukadar eleştiri yaptınız anlamadım...orda reklam güdüp ortalığı karıştıran ne var

All times are GMT +3. The time now is 11:07.