![]() |
Alıntı:
|
1.5 yıl aradan sonra gelip gündeme dair röpörtaj yapmasından daha doğal ne olabilir anlamadım...o bir yazar kitabı çıkacaksada bunun öncesi reklam yapması değil zoruma gitmesi daha çok desteklerim...kaldı ki Emine hanım böyle öyle ucuz reklamlar ile değil hak için dava şuurunu bilenlerden...buna yürekten gönülden katılıyorum..
Ayrıca söyledikleri doğru olduktan sonra çıktığı kanal yüzünden insan karalamak bukadar kolay olmamalı...o zaman o kanallara çıkmış başbakanımız ve tüm yazarları at çöpe gitsin mi diyeceğiz...bu nasıl mantık anlamadım.. Paylaşım için teşekkürler Ahmet kardeşim |
Bu tür ucuz müdafaalarla Emine Hanımın profilini zenginleştirmeye çalışmayın...!!! Kitaplarındaki cezbedici üslubu, kendi lügatinde göremedim. Ne hoştur ki, bu yazarı ben sadece Fatih Beyin karşısında görüyorum. Fatih Altaylı'nın da hangi konsept üzerinde program yaptığını söylememe gerek yok herhalde..!!!!
|
Alıntı:
|
Güzel kardeşim sana ucuz gelen müdafa benim için önem arz ediyor...ben şahsım adına kendisinden çok nasiplendim ve hangi şartlar altında mücadele verdiğini az çok biliyorum...onun verdiği mücadeleden sonra böyle ucuz eleştirileri hazmedemediğim için bende kendi fikrimi yazdım...Fatih Altaylı cüzzamlı ise temennim cüzzamlı olmayan şahıs ve tv'lrin kapılarını Emine hanıma biraz aralaması
|
Evet kitaplarının bir çoğunu kıraat ettim...!!! Taki Fatih Altaylı'nın karşısına çıkana kadar...!!!!
|
Alıntı:
Bizim ucuz müdaafa oluyorda senin ki pahalı eleştirimi oluyor. Fatih Altaylının karşısına çıkmasından başka kusuru varsa onuda bilelim. |
Sen yazarı takip etmiyorsan ben sana ne diyeyim.!!! Fatih Beyin programları reyting patmalası yapar ve onun bu programından sonra, şahsın davasının üzerinde medyada lanse ve dikta edilen söylemleri hayal meyal hatırlarım..!!! Link falan da atamayacağım...!! O programda ismini önce çıkarmaya çalışan bir isim olarak kaldı...!!!!
Alıntı:
|
Kısaca benim gibi düşünmüyorsan benden değilsin...
|
Sebebini siz söylerseniz bizde öğreniriz vesselam...sebep sunulan bahanelere istinaden diğer kanallar kimlere kapılarını açıyormuş bakalım...
Hem Fatih Alyaylı da çıkmışta sansasyonel bir röpörtaj mı yapmış da bukadar eleştiri yaptınız anlamadım...orda reklam güdüp ortalığı karıştıran ne var |
All times are GMT +3. The time now is 11:07. |