![]() |
meraba izmirde yapılan çalışmalarımız bana göre pasif kalıyor,kaç yıl oldu metro bitmiyor ki kendimde orda çalıştım gelen gidenler soruyordu metro ne zaman bitecek ,niye bitmiyor,devlet paranızı mı vermiyor hükümet para göndermiyor muş. vb şeyler karrşısında bir faaliyet görmedim akpartiizmir teşkilatından açıkçası burda yazmak ve çıkıp iki cümle kurup oturmakla olsaydı bu işler 30 yıldır chp iktidarda olurdu.
ayrıca o yollar daha milattan önce gibi demirlerle kapatılıyor su kanallarının östü.Ben 2 yıl 5 ay gibi bir zaman zarfı içinde izmirde bulundum bir tane akpartili şantiyemizi ziyarete gelmedi. onu bırak şantiyede rahmet edenler oldu iş kazasından dolayı baş sağlığına bile gelen olmadı şimdi kalkmışlar burda konuşuyorlar önce icraat sonra lak lak |
izmirli arkadasımıza katılıyorum
|
İZMİR SON SEÇİMLERDE CİDDİ ARTIŞ GÖSTERDİ... BİNALİ YILDIRIM'IN STAD SÖZÜ VAR.. AK PARTİ ÇALIŞIYOR TAM DESTEK İZMİRDEN İNŞALLAH...
|
inşAllah hayırlısı
|
İzmir önemli iliimzdir oraya ilgi göstermek lazım
|
tabiki de İzmi'i kazanmamız önyargıların yıkılacağı bir sürmanşet yaratıcaktır
|
İzmiri alırsak Kemalistler çıldırır :) inşAllah alırız
Bu arada foruma hoşgeldiniz kardeşim... |
AKP hiç bi ön yargıda bulunmaksızın toplumun her kesimine HİZMET eden ve Milletin tamamını Kucaklıyan PARTİDİR..
Moskova Metrosu 1930 lu yıllarda yapılırken hemde Sovyetler Birliği 2.dünya savaşı YAPARKEN ..Türkiyede nelerle uğraşılıyordu ? aklınız şaşar , CHP Tek Parti Yönetimi insanlara Kılık Kıyafet ve yeni Alfabe DAYATMACILIĞI yapıyordu.. |
izmiri akp alırsa çimlerde oturmak hayal olur ellerde kırbaçlarla gelirler artık kalkın burdan insanları rahat bırakmazlar metro er yada geç bitecektir huzurumuz erinde olsun yeter
|
AKP izmiri alacaktır oylarımız yükseldi
|
All times are GMT +3. The time now is 07:19. |