![]() |
adalet sistemine güvenmiyorum polisin tutanaklarına hiç güvenmiyorum inş. istinad edilenler yanlıştır bi kaç yıl sonra "pardon" demezler.
|
Susturma operasyonun'un sinyallerini çok önceden kendiside almış insanlara bildirmişti..
Öldürmek yahut itibarsızlaştırmak iki seçenekten ikincisi tercih edildi kasetler,iftiralar vs halk üzerinde olumsuz tepki oluşturmayınca en ideal yolu seçip hapse tıktırdılar.. Bu saatten sonra değil kırk bin yılda verseler içeride durduğu her saat itibarı dahada artacak kasetleri,videoları yıllarca internet ortamında çok daha güçlü şekilde paylaşılacak düşmanların'ın korktuğu gibi bir efsane olup tarihe adını daha keskin yazdıracaktır.. İmamı Azam gibi adı bugün herkezce bilinen nice meşhur alim ömrünü zindanlar da çürüyerek geçirmiş fakat hiç bir zaman unutulmamıştır ona keza onlara iftira atan nice alim geçinen zevatın ismi tarih sahsesinden silinmiş unutulup gitmiştir..! İster çıksın ister hiç çıkmasın isterse dünyada ki bütün adi suçlar üstüne yıkılsın bizim kendisine güvenimiz tamdır ve bu güveni maşa olmuş eller hiç bir zaman sarsamayacaktır..! Biz üzüntümüzü içimize gömüp kına yakıp sevinenlere inat onun ismini ömrümüzün sonuna kadar her yerde yükseltmeye devam edeceğiz ondan kurtulduğunu sananlar onun yüzünü görmeye sesini duymaya istemeseler de devam edecekler.. Bunlar bir yana dün Mahmud Efendi Metris cezaevine gidip Cübbeli Hocayı ziyaret etti İslami geçinen basın nedense bunu haber yapma gereksinimi duymadı..! 4 ay bekleyen iddianamen'in Mahmud Efendin'in üzerine gönderilmesi gerçekten Allah dostun'un himmetini gösteren bir olay belkide hayra vesile olup beraatine sebep olacaktır.. |
Din adamı kusursuz olmaz ama iddia edilenleride yaptğına inanmak çok zor.
|
"Hoca, cinsellik ve mafya bir araya gelince medyanın eline geçen malzeme bol..
Somut bir delil olmadan din ehli kişiler hakkında yorum yapmak istemem...her zaman temennim ve duam isnat edilen bu haberlerin asılsız olması ve şahıs üzerinden dinimizi karalamak isteyenlerin ağzının kapanması... |
Alıntı:
hepimiz bu duygulardayız gönülden hanım |
Alıntı:
|
Hükümetin çetelerle, mafyalarla olan mücadelesine methiyeler dizenler, bu mücadelenin sonucundaa beklenmedik isimler ortaya çıktığı zaman neden bunların farklı mihraklar tarafından yapıldığını kani oluyorlar.
|
Din ile anılan birisinin bu hallere düşmesi üzücü tabi.
Ama benim anlamadığım birşey var, herkes diyorki susturmaya çalısıldı. İyide ne diyorduki devlet bu adamı sustursun? Yani devletin bu adama iftira atmaya ne ihtiyacı var ben onu anlamadım. Devlet popülist davranıyor desek mantıklı değil, bu adamın bir sürü müridi var devlet onları kaybetmek istemezdi. Buradan iddialar kanıtlanıncaya kadar suçlu diyemeyiz ama hiçbir bilgimiz olmadan bunlar komplo diyerek devleti itham etmekte iyi birşey değil. Bence komplo kurulacak olsaydı konunun teması mafya olmazdı çok abes şeyler yani, dini tefsirci - hoca ve mafya.. Ne alaka? Komplo için başka temamı kalmadı, bunu yaptığı iddia edenler ahmakmı? Garip bir olay, sonucunu bende merak ediyorum. Her ne olursa olsun kulun bir hesabı varsa Allahında bir hesabı vardır, asıl mahkeme burada değil gerçeklik aleminde, ne Cüppeli dinler, ne devlet, ne Başbakan, ne sen, ne ben. Biz kendimize dikkat edelim birşey bilmediğimizi bildiğimiz halde yargılar savurup hak almayalım. |
Alıntı:
|
Seyyah kardes devlet değil zaten komployu kuran son zamanlarda kızışan gulen cemaati ile ismailağa cemaati kavgasının bir sonucu kimseyi itham etmek istemeyiz fakat bu işin içinde gülen cemaatinin parmağı var gibi
|
All times are GMT +3. The time now is 18:54. |