Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   İdris Naim Şahin'i Protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162689)

Menderesay 05-24-2012 18:54

Bu görüş Ak partiyle bağdaşmıyor Hüseyin Çelik çok güzel açıklama yapmış başka söze gerek yok..Başbakanımızın yaptığı açıklamaya gelince

"Başbakan Erdoğan geçen pazartesi günü yine İslambad'a yaptığı açıklamada Uludere'de "hata " yapıldığını ilk kez kabul etmiş,üstelik "özrü de açıkladık "demişti.Resmi bir yetkili tarafından özür dilendiğine ilişkin bir kayda rastlanmasada,Başbakan'ın bu sözleriyle iyimser bir açıdan bakıldığına ,en azından kısmi bir özür olarak değerlendirilebilir"

Kaynak

EpiVaTeS 05-24-2012 18:55

geceyarısı hakkarinin bir köyüne herkesten habersiz gidip muhtar ve köylülerle çay içen bir bakan görmeyeli uzun yıllar oldu...
idris naim şahin iyidir hoştur...
arada gaflar yapsada güzel insandır...

EpiVaTeS 05-24-2012 18:56

birde şu var sınıra 600 mt mesafede vur emri vardır...
izinsiz girdiğinizde vurulursunuz elbetteki bu durum gerçeği değiştirmez...

gidenleri geri getirmez...
ALLAH günahlarını affeylesin o insanların...

Menderesay 05-24-2012 18:57

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009453)

Kaçakçılığın cezası ölümdür gibi bir anlam çıkartmak biraz uğraştırmışdır seni her neyse
o bölgede pkk nın içinde olmadığı yada yönetmediği bir kaçakçılık varmı ırağa kadar gideceksin elini kolunu sallaya
sallaya işini yapıp dönüceksin bence sen başka bir dünyada yaşıyosun bunlarıda sana ben mi anlatıcam bu
"pkk nın yönettiği kaçakçılık olayıdır." İçişleri Bakanında söylediği gibi.

Şimdi o vefat eden korucularda pkk'nın yönetiiği kaçakçılık olayının bir parçasımıdır?

unsparing 05-24-2012 19:02

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009454)
Bu görüş Ak partiyle bağdaşmıyor Hüseyin Çelik çok güzel açıklama yapmış başka söze gerek yok..Başbakanımızın yaptığı açıklamaya gelince

"Başbakan Erdoğan geçen pazartesi günü yine İslambad'a yaptığı açıklamada Uludere'de "hata " yapıldığını ilk kez kabul etmiş,üstelik "özrü de açıkladık "demişti.Resmi bir yetkili tarafından özür dilendiğine ilişkin bir kayda rastlanmasada,Başbakan'ın bu sözleriyle iyimser bir açıdan bakıldığına ,en azından kısmi bir özür olarak değerlendirilebilir"

Kaynak

Hüseyin Çelik şunu demiş bunu demiş o bir siyasi tabikide Ak partinin çıkarları için kürtlerin
oyunu kaybetmek istemez bir özür yüzünden değil mi

unsparing 05-24-2012 19:03

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009457)
Şimdi o vefat eden korucularda pkk'nın yönetiiği kaçakçılık olayının bir parçasımıdır?

Sence ?

Menderesay 05-24-2012 19:28

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009459)
Sence ?

Cevabını biliyorsun zaten sonuçta hayatını kaybeden insanlar var insanları kazanmak lazım ayrıca pkk ile kaçakçılık yaptıklarına dair bir kanıt yok ayrıca soruyu ben size sormuştum

Menderesay 05-25-2012 22:14

Uludere 'de ölenlerin 26'sı korucu ailelerinden olmasına rağmen bakan onları figüran olarak nitelendiriyor

barayev 05-26-2012 11:39

İdris Naim diline sahip çıkamamıştır ve dedikleri asla Ak parti hükümetinin görüşleri değildir.

beko_heko 05-28-2012 14:46

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009441)
Çok doğru söylemiş bende özür dilenecek bir olay göremiyorum ...

Aynı şeyi bende düşünüyorum.Özür dilenicek birşey görmüyorum aynı şekilde tazminatlar da verilsin istemiyorum.Ben orada ölenlere şunu sormak istiyorum.
Bulunulan yer bir terör bölgesi ve siz bunu bile bile neden orada bulunuyorsunuz ?

All times are GMT +3. The time now is 07:14.