Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SEN HANGİSİNİ KULLANIYORSUN SENİN İŞLETİM SİSTEMİN NEY (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16298)

loneliness 12-19-2007 00:09

SEN HANGİSİNİ KULLANIYORSUN SENİN İŞLETİM SİSTEMİN NEY

Benim hiç laptopum olmadı abii :( :( :( :( :( :-[ :-[ 8) 8) 8) 8) windows 95 de ii aslında nostalji takılıyom ben ne yapam pc kaldırmıyor.. Diğerlerini

mavera 12-19-2007 00:11

Ben xp ye cok alistim o yüzden kolayina digerlerine isinamiyorum..benimde ilk göz agrim windows 95 dir ;)..

Necip Fazil 12-19-2007 00:12

Ben XP kullanıyorum halen. PC işlerinde fazla bilgimiz olmadığı için, aldığımızda ne yüklenmişse o duruyor. Bu arada Yurt dışında olanlar için Laptop oldukça kullanışlı, aksi taktirde buradaki pc klavyelerinde Türkçe karekterler bulunmuyor.

VesseLam

ak_mavish 12-19-2007 00:13

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Benim hiç laptopum olmadı abii :( :( :( :( :( :-[ :-[ 8) 8) 8) 8) windows 95 de ii aslında nostalji takılıyom ben ne yapam pc kaldırmıyor.. Diğerlerini

ağllıycam şimdi :D

mavera 12-19-2007 00:19

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Ben XP kullanıyorum halen. PC işlerinde fazla bilgimiz olmadığı için, aldığımızda ne yüklenmişse o duruyor. Bu arada Yurt dışında olanlar için Laptop oldukça kullanışlı, aksi taktirde buradaki pc klavyelerinde Türkçe karekterler bulunmuyor.

VesseLam

türkce klavye her zaman vardir kardes, ayarlardan ayarlaman gerekiyor..bak mesela ben şimdi türkçe karakter yaptım ama harflerin yerleri değişik hele ''y ve z'' harfleri beni sinir ediyor bu yüzden üşenip türkçe karakter yazmıyorum..

Necip Fazil 12-19-2007 00:21

Yani oda zahmetli oluyor ağabey, bir el alışkanlığı var zaten klavyeye bakmadan yazıyoruz, değişiklik yapılırsa alışması epey zaman alır. Sonra bilgi yarışmalarında nal topla : )

VesseLam

mavera 12-19-2007 00:27

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Yani oda zahmetli oluyor ağabey, bir el alışkanlığı var zaten klavyeye bakmadan yazıyoruz, değişiklik yapılırsa alışması epey zaman alır. Sonra bilgi yarışmalarında nal topla : )

VesseLam

aynı alışkanlık bende de var kardeş..ben de klavyeye hiç bakmam yazarken ben alıştım türkçe karakter olmayan klavyeye..

Meftun 12-19-2007 00:37

benim de hiç laplopum olmadı :'(
XP

loneliness 12-19-2007 00:39

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
XP

sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D

mavera 12-19-2007 00:42

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
XP

sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D

simdi icim ciz etti :(..basverin ya ha laptop, ha masaüstü ikiside ayni isi görmüyor mu hem masaüstü daha karizma ;)

All times are GMT +3. The time now is 22:28.