Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Diyanet İşleri Başkanı Görmez, patrikhanede (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163134)

BlueMoon 07-06-2012 23:18

aslında olumlu bir gelişme. bu ziyaretlerin daha sık olması lazım. dinimiz daha iyi tebliğ edilmeli, dinimizin güzellikleri daha iyi anlatılmalı..

Fatih Hakan 07-06-2012 23:18

@Burak

Kendi avatarına bak ne o öyle

Ogün Samast gerçek bir Müslümandır. Haddini aşmış bir gâvuru geberti için onu kahraman olarak görüyorum. Her Türk gençi onun gibi olmalı...

onurcan 07-06-2012 23:37

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012948)
@Burak

Ogün Samast gerçek bir Müslümandır. Haddini aşmış bir gâvuru geberti için onu kahraman olarak görüyorum. Her Türk gençi onun gibi olmalı...

Konuyu saptırmışsınız, burada kimse kimin ne kadar müslüman kimin gavur olsuğunu ölçme yeri değildir yazdığınız ifadelere uslubunuza daha dikkat ediniz...

Fatih Hakan 07-07-2012 01:06

O zaman İslam'dan başka din tutmayın

AKDemir 07-07-2012 13:51

Birileri Osmanlıcılık oynuyor..

Türkistan 07-07-2012 14:13

gayet normal.yıllardır kız alıp(bknz.osmanli padişahları)
Kız vermişiz(bknz. devsirme vezirler) şimdi ufacik bir dirsek temasindan bu feryat niye yahü.

AKDemir 07-07-2012 14:51

5/51- Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.16 16

5/57- Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden dininizi alaya alıp oyuncak edinenleri ve öteki kafirleri dost edinmeyin. Eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının.

ali1986 07-07-2012 17:05

Alıntı:

AKDemir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012969)
5/51- Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.16 16

5/57- Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden dininizi alaya alıp oyuncak edinenleri ve öteki kafirleri dost edinmeyin. Eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının.

bunların başka dostumu varki dost edinsinler kendi ülkelerindeki müslümanları bile oy için ezip geçiyorlar milletin önüne atıyolar camilerrr ahırr yapıldı diye bi tarafını yırtmıyormu bunlar ondan sonra peder efendiye günah çıkarttırırlar :)

Yıldırım 07-07-2012 20:59

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012948)
@Burak

Evet bay çok bilmiş gerçekten merak ediyorum.Bahsi geçen rahip nasıl bir çalışma içerisindeymişte Ogün Samast bizi kurtarmış ta senin gözünde kahraman olmuş?Gaza getirilip tetikçilik yapmış birini nasılda övüyorsun...Evet sorumu yeniliyorum BU RAHİP NE YAPMIŞTA ÖLÜMÜ HAK ETMİŞ bi cevapla bakalım...yaz hemen googleye.

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:

AKDemir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012969)

Bu konuyla ne alakası var bunun?
Hoşgörülü davrandığında dostmu edinmiş oluyorsun.
Madem inancın var bize ayetlerden alıntı yapıyorsun bir de Peygamber'imizin(SAS) gayrimüslimlerle olan ilişkilerini bir araştır derim.Sen uzak durursan teblig görevini kim yerine getirecek?

El Emin 07-07-2012 21:09

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012937)
Okuzun altinda birsey aramayana dogal.
Alismisiz 90 yildir herkesle kanli bicakli olmaya, onun icin herseye tepki verir olduk.
Diyanet sayin Bardakoglu ile baslattigi olumlu icraatlari devam ediyor.
Problem yoktur...

:gül::gül:

Bende ilk defa bir diyanet başkanını farklı buluyor ve sempati besliyorum..

All times are GMT +3. The time now is 18:37.