Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ak Partili Türkeş'in Bodrum kaçamağı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163353)

Chronicle 07-26-2012 23:18

Buz dağının görünen tarafı bu. Görünmeye tarafında neler var daha neler...

ali1986 07-27-2012 01:54

o kadar parayı ne yapsın adam yaksınmı karıyla kızla yicek tabiki bu işlerde parti önemli değil bazıları biz akp liyiz deyince kendini peygamber soyuna katmasın haram yemekte günah torpil yapmakta günah sınav sorusu çalmakta günah çoluğuna çocuğuna mevkini kullanıp iş bulmakta günah tabi bu türk milleti balık kafalı olduğu için 2 çeşit günah var sanıyo bir zina birde içki

barayev 07-27-2012 03:22

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014632)
o kadar parayı ne yapsın adam yaksınmı karıyla kızla yicek tabiki bu işlerde parti önemli değil bazıları biz akp liyiz deyince kendini peygamber soyuna katmasın haram yemekte günah torpil yapmakta günah sınav sorusu çalmakta günah çoluğuna çocuğuna mevkini kullanıp iş bulmakta günah tabi bu türk milleti balık kafalı olduğu için 2 çeşit günah var sanıyo bir zina birde içki

AKP asla Din eksenli bi parti değildir sadece İnsanların inançlarına saygılıdır ve Modern vede Çağdaş bi Partidir, Irkçı ve Mezhepçi ve Yoksulluk edebiyatı yapan Sol gibi değildir

ali1986 07-27-2012 04:49

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014663)
AKP asla Din eksenli bi parti değildir sadece İnsanların inançlarına saygılıdır ve Modern vede Çağdaş bi Partidir, Irkçı ve Mezhepçi ve Yoksulluk edebiyatı yapan Sol gibi değildir

madem saygılısınız neden adama tepki gösteriyosunuz neden yeniden aday yapmayalım diyosunuz evet akp dinle alakası yok sadece dini kullanıyor millete karşı

barayev 07-27-2012 06:25

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014672)
madem saygılısınız neden adama tepki gösteriyosunuz neden yeniden aday yapmayalım diyosunuz evet akp dinle alakası yok sadece dini kullanıyor millete karşı

Milletin ağğzı torba değil herkes Özgür konuşur CHP de milletin ağzı Bantlanıyor mu ?
bende Trakyanın yarısı benim diyorum ...

ali1986 07-27-2012 07:56

[QUOTE=barayev;1014678]Milletin ağğzı torba değil herkes Özgür konuşur CHP de milletin ağzı Bantlanıyor mu ?
bende Trakyanın yarısı benim diyorum ..

yani adama bi iyilik yapmışsınız vekil olmuş o kadar para kazanıyor 3 sene sonra bu gencecik adam emekli rahmetliden kalan malda var biraz gelecek dönemde çeker 3 hilali mhp ye geçer rahemetlinin hatrına olur biter böyle adamları siz bulup çıkartıyosunuz ondan sonra vay efendim bikinili kızlarla poz verdi :)

Hakan Özkan 07-27-2012 15:30

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014632)

Ali mantığın çok iyi çalışıyor :) Nerde günah haram var onu meşrulaştırıyorsn.

El Emin 07-27-2012 17:41

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014596)
Kadın ile imtihan olmayı mevlam tüm müslümanlardan uzak tutsun. Yakinen bildiğimiz samimiyetine güvendiğimiz bir çok arkadaşımız ne yazikki bu tarz zaaflar ile dolu olduğunu öğrenince alenen kınamaktan korkuyorum.

Abi ben o erkeklerde aslında artık o kadar suc bulmamaya başladım.TAmam herşeye rağmen sucları büyük ama devrin sunmuş olduğu ve ortam öyle bir noktaya vardı ki.Vay halimize..

Terennüm 07-27-2012 18:06

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014596)
Kadın ile imtihan olmayı mevlam tüm müslümanlardan uzak tutsun. Yakinen bildiğimiz samimiyetine güvendiğimiz bir çok arkadaşımız ne yazikki bu tarz zaaflar ile dolu olduğunu öğrenince alenen kınamaktan korkuyorum.

Kınamayınız kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diyor efendimiz(SAV)

manifesto 07-27-2012 18:45

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014672)

Kafan almadı mı neden tepki verdiğimizi?
Ak Parti seçmeni dine ve inanca saygılıdır kendi vekillerinin de en azından asgari olarak bu titizliği göstermesini bekler.
Hem özel hayatı ile hem siyaseti ile
Kaç erkekle yattığı belli olmayan bir aşifte ile ramazan günü gününü gün eden bir siyasetçinin Ak Parti'de ve Ak Partililerle bir işi olamaz.
Çok için burkulduysa sana verelim

All times are GMT +3. The time now is 10:59.