Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kılıçdaroğlu'nun ayak gizleten ziyareti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163622)

Necip Fazıl 08-28-2012 00:03

Kıyamet kopsa akitin oyunu diyeceksiniz töğbe yaa... ;ı:

Laa ev sahibi zaten chpli olmasa ke-mal in ne işi var o evde bide lafa bak adam utanacakmış kemal efendi adamın evine ahır muamelesi yapmış utanılacak şey mu ha adamda adam olum evine ayakkabıyla sokmasaydı onları bu kadar basit... :güzel:

İdris naime nasıl geldiniz bu konudan yahuu enteresan ama haklı yanlarınız da var konu içinde yaptığı bazı dengesizlikler ortada ama kimseyi uynatmadı sadece bi latifeydi o çok abartıldı ama tabiki bir bakanın söylemlerine dikkat etmesi şart... :)

ali1986 08-28-2012 00:34

hani tayyip amcanın ayakkabısız evde oturduğu resimi koymamışsınız halk adamı diye :) isteyen misafirini ayakkabıyla ağırlar isteyen kapıda galoş giydirir size ne yaa ne adamlarsınız :)

Necip Fazıl 08-28-2012 00:42

Sanane laa sanamı sorecaz ne yapacağımızı...

ali1986 08-28-2012 00:43

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016119)
Sanane laa sanamı sorecaz ne yapacağımızı...

bende bunu diyorum zaten :) sizemi sorcaklar eve naıl gireceklerini kötü bişeymiş gibi konuşuyosunuzda

EpiVaTeS 08-28-2012 00:43

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016116)
hani tayyip amcanın ayakkabısız evde oturduğu resimi koymamışsınız halk adamı diye :) isteyen misafirini ayakkabıyla ağırlar isteyen kapıda galoş giydirir size ne yaa ne adamlarsınız :)

türk örf ve adetlerine eve ayakkabı ile girmek yoktur...
misafirde olsa ayakkabısını çıkartır...
halk çıplak ayaklaysa misafirde ayağını çıkartır...

ha bu çarkçı keto değil miydi yırtık ayakkabı ile istanbul dışında bir yere gidip yolları çamur götürüyor diyen...
bide gittiği yer şantiye...
reklam yapmasın takiyye yapmasın o zaman bizde eleştirmeyelim...

Necip Fazıl 08-28-2012 00:47

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016120)
bende bunu diyorum zaten :) sizemi sorcaklar eve naıl gireceklerini kötü bişeymiş gibi konuşuyosunuzda

Anlatamadık galiba bizde ahırlara girilir ayakkabıyla... şimdi burada iki soru var o ev mi ahır yoksa o girenler mi sığır... :hihi2:

Feride 08-28-2012 01:09

Meçhul, ahır ifadene katılıyorum. Şu noktada:

İnsanların yaşadığı evler temiz olmalı haklısın.

Dışarıda giyilen ayakkabılarla eve girmek de, evi ahır haline getirmektir bi anlamda. Farkında olunsun ya da olunmasın.

Kılıçdaroğlu yine yapmış yapacağını. Halkçılık özelliğini göstermiş, ve eve ayakkabıyla girmiş: ) Halktan biri her zaman: ) O içimizden biri: )

Adam utandığından mı yoksa gayr-i ihtiyari olarak mı halının altına gizlemiş bilemeyiz ama o adamı (Kemal Kılıçdaroğlu) eve alması bile bana göre garabet..

Dipnot: Belki eve girerken ayakkabıyı değiştirmiş olabilir: ) Günahını almayayım: )

manifesto 08-28-2012 01:28

Bunlar BEDEVİDEN de beter.
Türk halkının evlerinin hala %90'ında ayakkabı çıkarılır.
Benim eve gelecekler de böyle ayakkabı ile namaz kılınan yerlere basacaklar.
Oğlum bas git :)
Halkçı GANGA :)

onurcan 08-28-2012 01:30

Bas git mi ?ben eve almam mazallah.....

Necip Fazıl 08-28-2012 01:36

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016129)
Bas git mi ?ben eve almam mazallah.....

Eve girmesini bırak bu adam bizim eve doğru baksın o evi satarım valla... ;D :w:

All times are GMT +3. The time now is 23:04.