![]() |
AQ Değil IQ müş diyecek laf bulamadın bunumu yazıyon heyy ALLAH'ım yaa... :hihi2:
Büyük düşünen küçük ayrıntılara takılmamalı bilmiyodum öğrendim ama sağolasın... ;1 Sende inşALLAH bu adamların ne mal olduğunu öğrenirsin... ;ı: |
Alıntı:
AKİT' ilk yayınlarında Bayramoğlu'nun Ermeni meselesinde ki liberal görüşlerinin onun kripto Ermeni olduğunu iddia ederek dile getirmişti.Sonra hızını alamadı Bayramoğlu Çandar Hasan Cemal daha bir çok ismi bölücü ilan etti. Ben bu adamların ne olduğunu AKİT gazetesinden öğrenecek kadar da ahmak değilim 20 yıldır okuduğum insanların ne olduğunu ne olmadığını az çok bilirim merak etme. |
Alıntı:
Bunu sana ne kadar söylesem senin kafan bunu almayacak bu anlaşıldı error vermeye başlamadan kısaca bir daha hatırlatmak isterim bunu da anlamayacaksın biliyorum ama belki dank eder diye ümitleniyorum işte... :hihi2: Kardeşim Ali bayramoğlu ermenidir diyen yok ermenicilik yaptığını söyleyen var anladınmı yok ne anlaması o kadar akıl varmıda anlayacaksın... Ali bayramoğlunun ermeni olsa bile bu bir suç veya etik dışı birşey olmaz ki saçmalık olur zaten böyle birşey için insan suçlamak ama her fırsatta ermenici olmak da abest olmaz mı sana göre olmaz tabi... Ali bayramoğlunun suçlandığı daha doğrusu ayıplandığı yanı pkk yandaşı ve ermenici olmak tekrar tekrar söyletmekten ne zevk alıyorsun onuda anlamış değilim geç giriyor kafama de bizde sebebini bilerek anlatalım... Ayrıca kimin ne şekilde rezil olduğunu herkes görüyor... ;ı: |
Akit Gazetesi Düzenbazları ve Hainleri DEŞİFRE ediyor , bu işleri herkes BİLEMEZ ,Bilse de YAZAMAZ..
Akit Gazetesi gerçekten OKUL gibidir.. |
Alıntı:
Katılmamak elde değil... :saygılar: Eşek ne anlar hoşaftan... :hihi2: |
Habervaktim gelen eleştirilerden sonra söz konusu haberi kaldırmış.Söz konusu haber ne?
Bayramoğlu'nun Ermenicilik yapmasının sebebi Kripto Ermeni olduğu iddiası.Yani asıl kimliğini gizlemeye çalışan bir Ermeni Haberi "Bayramoğlu hakkında şok iddia" diye duyurmuşlardı. http://www.habervaktim.com/haber/ali...ia-248126.html Peki haber neydi ; Alıntı:
|
Alıntı:
Ama böyle birşey için de bayramoğlu suçlanmışsa amenna sana bu konuda hak veririm ama bu pkk yandaşı olmadığını da göstermez bunuda belirtirim... Okuduğunu anlamamak ayıp bişey değil bir daha okur anlarım ama senin gibi gördüğünü ve bildiğini inkar etmek çok vahim bir durum aklında bulunsun... :güzel: |
|
All times are GMT +3. The time now is 21:47. |