Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Darbeyi yapanlardan hiçbiri pişman değil (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164113)

ali1986 09-11-2012 03:20

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018249)
Ne kadar mübarek birisi olduğunu tahmin edebiliyorum zaten... :hihi2:

Cesaret mi e.muhtıradan sonra ne oldu o cesaretlerine söndüler dimi... :karizmatik:

Anayasayı zaten darbeciler yaptı ne koyacaktılar darbe yapanlar asılsın mı diyecektiler... ;ı:

Zalimin zulmü varsa mazlumun ALLAH'ı var koçum 3, 5 çapulcudan korkacak adamlar değiliz vesselam...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90476933_n.jpg

:saygılar:

benim canımı ne sıkıyor biliyomusun sizin gibilerin elinde mühür ne adalet var sizde ne asalet var hiç bişey yok bu ülkenin komtanına mühebbet ne demek yaa apo yatıyor mühebbetle bu adamlar o kadar suçlumuki mühebbet veriyorsunuz şimdiz zırvalarsınız pkk nın doğuşu darbeden diye bende yemem tabi ayrıca cesaretten bahsetcek en son kişiler sizlersiniz cesaretli adam kıvırmaz sağı solu oynamaz para için takla atmaz heryeriniz cesaret olsa ne olurki

Necip Fazıl 09-11-2012 03:42

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018329)
benim canımı ne sıkıyor biliyomusun sizin gibilerin elinde mühür ne adalet var sizde ne asalet var hiç bişey yok bu ülkenin komtanına mühebbet ne demek yaa apo yatıyor mühebbetle bu adamlar o kadar suçlumuki mühebbet veriyorsunuz şimdiz zırvalarsınız pkk nın doğuşu darbeden diye bende yemem tabi ayrıca cesaretten bahsetcek en son kişiler sizlersiniz cesaretli adam kıvırmaz sağı solu oynamaz para için takla atmaz heryeriniz cesaret olsa ne olurki

Yaa sen hakikaten çocukmuşsun yaa özür dilerim senden bundan sonra sana cevap yazarken çocukla çocuk olmayı deneyeceğim vesselam...

Okul kaydını yaptırdınmı çocuğum bu arada... :hihi2:

ali1986 09-11-2012 03:47

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018336)
Yaa sen hakikaten çocukmuşsun yaa özür dilerim senden bundan sonra sana cevap yazarken çocukla çocuk olmayı deneyeceğim vesselam...

Okul kaydını yaptırdınmı çocuğum bu arada... :hihi2:

hadi canım hadi böyle diye diye insan kandırıyosunuz lan ben sizin ciğerinizi bilirim bee laf salatacıları

Necip Fazıl 09-11-2012 03:51

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018340)
hadi canım hadi böyle diye diye insan kandırıyosunuz lan ben sizin ciğerinizi bilirim bee laf salatacıları

Koçum bizde bu iman gücü varken sizin topunuz gelse kaç yazar ciğerimizi biliyormuş senin o adam dediğin komutanlarında böyle atıp kesiyodular bi taraflarına güvenip e-muhtıra da yayınladılar aradan 24 saat geçmeden aldılar cevaplarını şimdi içerden kaçmak için hepsi hasta numarası yapıyor vesselam...

Senin gibiler klavye delikanlısı...

ali1986 09-11-2012 04:26

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018342)
Koçum bizde bu iman gücü varken sizin topunuz gelse kaç yazar ciğerimizi biliyormuş senin o adam dediğin komutanlarında böyle atıp kesiyodular bi taraflarına güvenip e-muhtıra da yayınladılar aradan 24 saat geçmeden aldılar cevaplarını şimdi içerden kaçmak için hepsi hasta numarası yapıyor vesselam...

Senin gibiler klavye delikanlısı...

la siz kimsinizki almışsınız elinize hukuku herkes bizden korkuyor siz kimsinde sizin neyinden korkalım allasen söyle ben hakim olıyım sen mahkum bakalım kaç kuruşluk erkesiniz görelim korkuymuş

Necip Fazıl 09-11-2012 04:44

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018345)
la siz kimsinizki almışsınız elinize hukuku herkes bizden korkuyor siz kimsinde sizin neyinden korkalım allasen söyle ben hakim olıyım sen mahkum bakalım kaç kuruşluk erkesiniz görelim korkuymuş

He he canım olursun olduğunda haber ver de görüşelim... :hihi2:

ali1986 09-11-2012 20:15

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018346)
He he canım olursun olduğunda haber ver de görüşelim... :hihi2:

hakim olsam zaten size yatacak yer vermem bu ülkede alayınızı sürgüne somaliye arakana yallah

Necip Fazıl 09-11-2012 20:20

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018433)
hakim olsam zaten size yatacak yer vermem bu ülkede alayınızı sürgüne somaliye arakana yallah

Yürüü be kim tutar senii... :hihi2:

barayev 09-11-2012 20:22

ALİSİZ ...
sen önce DEMOKRASİYİ içine sindir,Halk iradesine saygılı olmayı öğren Faşistlik ve komünistlik gibi HALK DÜŞMANLIĞINDAN Kurtul..
Seçmen sizlere DÜŞ YAKAMDAN diyor ama sizler tıpkı Suriyenin KATİLİ Beşar gibi ZORLA ZULUMLE SALTANATIMI Sürdüreceğim diyorsunuz...
YEZİDİLER VE ALİSİZLER Suriyeyi KERBELAYA çevirdiler

All times are GMT +3. The time now is 21:57.