![]() |
NeSLi11 , Sataşmakla ne yapmaya çalışıyorsun.
Camide Peygambere küfredilmez alacağın tepki bellidir, akparti forumda da Erdoğan'ı sevmesen de saygısızlık yapmamalısın. Bu evvela "adamlık" "erdemlik" meselesidir. İkinci olarak konu ile alakalı yazmalısın en basit forum değeridir. Konuyu açan insanların emeğine saygılı olmak gerek. Üçüncüsü derdin ne? Sesli şehit sessiz şehit ne demek? TSK Kuzey Irak'a neredeyse zaten her ay hava harekatı yapıyor. Yani birilerinin şehit olmasını falan beklediğini sanmıyorum |
alakası yok...
burası akparti forumu sokak ağzı ile Başbakanımıza GenelBaşkanımıza bu şekilde hitap edemezsin... Edersen gidersin... |
Alıntı:
Haşaa biz değil siz edersiniz o işi inönüyü ettiğiniz gibi vesselam... |
Havadan saldırılarla birşey elde edemeyiz diyen arkadaşlar sesini duyunca kaçar diyonuzda kardeşim bu uçaklar insan hızıyla çalışmıyor nereye kaçacaklar dağlarda mağaraya girse orayıda uçurur o bombalar...
İnsansız hava uçaklarımızı devreye soktuğumuzda daha iyi sonuçlar alacağızdır bide sessiz çalışıyo olmalarıda iyi bişey... |
Alıntı:
birde Adalet ve Kalkınma (AK) Parti genel başkanı sıfatları bu başka sıfatlar söz sahibine aittir. bu konuda dalgacı ifadeleri senin ne olduğunu ortaya koyuyor, Peygamber sıfatı kelimesini eklemek , densizliğin son noktası demektir umarım siz bu üslupla devam eden mesajlar yazmazsınız... |
Alıntı:
ekim sonu gibi pkk bitti naaraları atmaya başlarsınız artık yaz gelmide bıçak kemik lafları havada uçar |
Alıntı:
siz herkese sıfatıyla saygıylamı hitap ediyosunuzki başkasından saygı bekliyosunuz ayrıca birine ismiyle hitap etmekte o kadar kötü bişey değilki adamın adı tayyip değilmide tayyip demiyelim çicek abbasın dedği gibi mahmutmu diyelim tayyip işte adamın ismi haa siz şakir gibi ağa dayı dememizi bekliyosunuz ama biz onlardan değiliz |
Alıntı:
Deplasmanda olduğunu unutuyorsun sanırım... :karizmatik: Bizde gidip chp gençlik kampında senin ağzınla konuşamayız... |
Alıntı:
ben forvetim hacı her yerde gol atarım :) |
Alıntı:
sen çiçek abbası kendine örnek alabilecek sevide siyaset yapıyorsan o sektör devam edebilirsin .ülkenin daha mühim meseleleri var .. işin özü, kendine saygısı olanın başkasınada saygısı olur... |
All times are GMT +3. The time now is 02:42. |