Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Kurtlar Vadisi'ndeki Ömer Baba rakı içerse... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16434)

ak_mavish 12-18-2007 23:25

Kurtlar Vadisi'ndeki Ömer Baba rakı içerse...

Alıntı:

HuRReM Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

HuRReM Nickli Üyeden Alıntı
yorumlamaya gerek yok..dizi oyuncuları genelde dünya görüşlerine ters kişilikleri oynarlar..örneğin;hayat bilgisi'ndeki "son tahlilde" diyip duran Cumhur Hoca karakteri Ulvi Alacakaptan...

ulvi abi gercekten mükemmel birisi burada sohbetine katilmistim dini bütün bir kisidir kendisi ama o filmde devrimci bir kisiyi canlandirmisti..

ben de çok beğeniyorum..hilal tv'de vakit gazetesi yazarı Mehmet Emin Kazcı ile program yapıyorlardı halen devam ediyor mu bilemiyorum..

çok şaşırdım bilmiyordum..

mavera 12-18-2007 23:26

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
evet.hani o dizide çok mülayim dindar biri olarak geçiyor ya bu fotoda da böyle görülünce biraz ilginç yani.

rol icabi öyle takiliyordur..meshur minyeli abdullah rolünüde eski chp milletvekili ve dinle alakasi olmayan berhan simsek oynamisti..
ayni sekilde delikanli olarak bilinen yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..
yani onlarin oynadigi rollere takilmamak gerekir, gercek hayattan cok farkli, polatta sanal kahramandir ve bu isi para icin yapiyor ;)

POLATTAMI PARA İÇİN YAPANLARDAN?? Bİ FİKRİM YOKTU ŞAHSEN???

yok polat alemdar babasinin hayrina, vatan icin o rolü oynuyor kardes 8)

HuRReM 12-18-2007 23:30

Alıntı:

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
evet.hani o dizide çok mülayim dindar biri olarak geçiyor ya bu fotoda da böyle görülünce biraz ilginç yani.

rol icabi öyle takiliyordur..meshur minyeli abdullah rolünüde eski chp milletvekili ve dinle alakasi olmayan berhan simsek oynamisti..
ayni sekilde delikanli olarak bilinen yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..
yani onlarin oynadigi rollere takilmamak gerekir, gercek hayattan cok farkli, polatta sanal kahramandir ve bu isi para icin yapiyor ;)

POLATTAMI PARA İÇİN YAPANLARDAN?? Bİ FİKRİM YOKTU ŞAHSEN???

yok polat alemdar babasinin hayrina, vatan icin o rolü oynuyor kardes 8)

tabi kendisi o sponsorlardan 5 para almıyor hepsini bağışlıyormuş devlete,diziyi izleyen hayranlarına.tek amacı varmış millete "derin devleti" anlatmak..herşey vatan için diyormuş : ))

Onlybullet34 12-19-2007 02:24

Ayran olmasın bardaktaki :D

CeVHeR 12-19-2007 02:56

Bu adam '' Deli Yürek'' tede banka hortumcusunu oynamıştı. Pek şaşırmadım.

Onlybullet34 12-19-2007 03:14

Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz .K.Vadisinde dindar rolü oynaması kimseyi aldatmasın zaten cümlemin içindeki bir kelimeye dikkat "ROL" !..

Onlybullet34 12-19-2007 03:16

He bu arada her sakallıda hacı olacak değil ya.. :)

Mehmet POLAT 12-19-2007 10:17

Vayn anasını bee....

Dizideki gibi biri sanıyodumm...meğer değilmiş...Adamlar söylüyor zaten..kurtlar vadisindeki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür...

maviinsan 12-19-2007 10:44

yanındaki adam da bekir coşkun'a benziyor ;D

RDönmezs 12-19-2007 13:18

vaayy bee hacı nediyon yaa :D

All times are GMT +3. The time now is 08:47.