Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   General oğlu askerde yan gelip yattı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164703)

ali1986 09-29-2012 03:19

Alıntı:

Atlantis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021242)
sen bu dediklerini askerlik subesindede desene beni askerlikden muaf tutun torpil,rüsvet almis basini gitmis 1923 degiliz de :)

öyle dedinmi olmaz adam sorar vamı senin torpilin yok abi ne konuşuyon ozaman yürü hadi der :)

Atlantis 09-29-2012 03:24

yav arkadas sen hangi gezegende yasiyorsun torpilinn ve rüsvetin tarihi insanlik tarihiyle es degerdedir insanin oldugu heryerde art niyetde olabilir ama senin baktigin pencerede sen dahil herkez torpilci rüsvetçi iste senn herkezi kendin gibi saniyorsun :)

ali1986 09-29-2012 03:29

Alıntı:

Atlantis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021247)
yav arkadas sen hangi gezegende yasiyorsun torpilinn ve rüsvetin tarihi insanlik tarihiyle es degerdedir insanin oldugu heryerde art niyetde olabilir ama senin baktigin pencerede sen dahil herkez torpilci rüsvetçi iste senn herkezi kendin gibi saniyorsun :)

ya tamam arkadaş yaa konuları nasıl dağıttın yaa hep laf cımbızlıyosun sıktın gecenin bu vakti

MEÇHUL ADAM 09-29-2012 22:51

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021239)
ne çanakkale kaldı ne 1923 nede vatan sever insan sene 2012 torpil var rüşvet var adam kayırma var işini yüzdürme var gerisi boş efendim ben bu lafları ediyorum ama aralıkta banada yol görünüyor hakkımızda hayırlısı harbiden gitmek istemiyorum arkadaş yaa :)

Sen askere git.Yiyecek rızkın varsa o seni bulur.Şehitlik herkese nasip olmaz.Eğer elimden gelse ben en kötü yere gitmeyi tercih ederdim.Bu dünya tuzukuruların olsun.Bize ahiret yeter.Nasıl olsa ölümden ötesi yok.Ölümden korkmak bir müslümana yakışmaz.

Aşağıda ki videoda ki eseri dinler misin?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Video bana ait değil.Sadece kopyalamadır...

ali1986 09-30-2012 03:29

Alıntı:

MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021363)
Sen askere git.Yiyecek rızkın varsa o seni bulur.Şehitlik herkese nasip olmaz.Eğer elimden gelse ben en kötü yere gitmeyi tercih ederdim.Bu dünya tuzukuruların olsun.Bize ahiret yeter.Nasıl olsa ölümden ötesi yok.Ölümden korkmak bir müslümana yakışmaz.

Aşağıda ki videoda ki eseri dinler misin?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Video bana ait değil.Sadece kopyalamadır...

doru diyosun arkadaşım nasipten ötesi yok şaka yaptım zaten allahın izniyle sağ salim döneriz nasibimizde ne varsa odur video güzel eline yüreğine sağlık

depare 09-30-2012 04:50

Paşa paşa gidersin alicim bizde Şırnak'ta Gabar dağında yaptık korkunun ecele faydası yok zengin değiliz 500 bin tl verip muaf olalım..

Tarkan değiliz 2 fotoğraf çektirip geri dönelim işe geldimi 3. sınıf vatandaş bile olamayız ama söz konusu askerlik oldumu 1. sınıf belanın olduğu yere postalanırsın :)

Heryer vatan toprağı diyerek işin içinden sıyrılan tiplerle sık karşılaşmak mümkün İzmir'den,İstanbul dan kıçını kaldırıp gelip görse oradan sallamanın ne kadar kolay olduğunu görürler..

Teröristler bile sıcak mağaralarına çekilmişken Şubat soğuğun'da dağda odun bulamayıp tir tir titreseler üstüne 1 ay banyo yapamasalar ben görürüm o vatanseverleri :)

MEÇHUL ADAM 09-30-2012 13:52

"Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyen sayın başbakanımızın oğlu nerede askerlik yapmıştır?.Biraz da iğneyi ona batırsak nasıl olur?.. :saygılar::V

ali1986 10-01-2012 02:29

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021417)

Paşa paşa gidersin alicim bizde Şırnak'ta Gabar dağında yaptık korkunun ecele faydası yok zengin değiliz 500 bin tl verip muaf olalım..

Tarkan değiliz 2 fotoğraf çektirip geri dönelim işe geldimi 3. sınıf vatandaş bile olamayız ama söz konusu askerlik oldumu 1. sınıf belanın olduğu yere postalanırsın :)

Heryer vatan toprağı diyerek işin içinden sıyrılan tiplerle sık karşılaşmak mümkün İzmir'den,İstanbul dan kıçını kaldırıp gelip görse oradan sallamanın ne kadar kolay olduğunu görürler..

Teröristler bile sıcak mağaralarına çekilmişken Şubat soğuğun'da dağda odun bulamayıp tir tir titreseler üstüne 1 ay banyo yapamasalar ben görürüm o vatanseverleri :)

öyle olacak arkadaş yapacak bişey yok bizim gibilere 4 s kuralı işler her yerde :)

All times are GMT +3. The time now is 17:12.