Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Öcalan'dan Mesaj Var: Artık ne bir asker ne bir gerilla ölsün (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164738)

Atlantis 09-29-2012 03:18

gene bozuk plak gibi tututturdun isviçre diye yav sen Türlkiyedesinde ne oluyor senden daha iyi yiyici varmi :) ?

ali1986 09-29-2012 03:26

Alıntı:

Atlantis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021243)
gene bozuk plak gibi tututturdun isviçre diye yav sen Türlkiyedesinde ne oluyor senden daha iyi yiyici varmi :) ?

senin yine beyin terk dur bende çıkartıyorum beyini senin beni anlaman için :) haha tama çıkarttım kutusuna koydum konuya dönelim ben dedim yaa ben yemem diye yersen sen yersin afiyet olsun:)

Atlantis 09-29-2012 03:35

madem beyinden bahsettin , sana beyin nasil kullanilir anlatayim önce karsindaki kisiyi tanirsin sonrada onun hakkinda fikir yürütürsün sen sokaklarda top oynarken ben hakkaride 18 ay askerlik yaptim çatismalara girdim , ve bunuda ülkem için seve seve yaptim senin gibi yiyiciler rahat uyusunlar diye :) bakalim senden nasil asker olcakgerçi burdaki mesajlarindan nasil bir mehmetçik olacagin belli oluyor :)

ali1986 09-29-2012 03:37

Alıntı:

Atlantis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021253)
madem beyinden bahsettin , sana beyin nasil kullanilir anlatayim önce karsindaki kisiyi tanirsin sonrada onun hakkinda fikir yürütürsün sen sokaklarda top oynarken ben hakkaride 18 ay askerlik yaptim çatismalara girdim , ve bunuda ülkem için seve seve yaptim senin gibi yiyiciler rahat uyusunlar diye :) bakalim senden nasil asker olcakgerçi burdaki mesajlarindan nasil bir mehmetçik olacagin belli oluyor :)

vay kahramana gel hem 18 ay hem hakkari hem çatışma kaç yılında askerlik yaptın

Atlantis 09-29-2012 03:39

sen kimsinki beni sorguya çekiyorsun ?

sen önce gitde pasa pasa askerligini yap öyle konus ,klavye basindan yazmaya benzemez askerlik , gittigindede anlayacaksin zaten :)

ali1986 09-29-2012 03:43

gidecez görecez anlıucaz gerçi alışığız g3 kanfulaj falan baba asker benim kısa dönem gelir geçer :)

ali1986 09-29-2012 03:45

2000 yılında yaptın askerliği 2 silah sesine çatışma diyosun :)

Atlantis 09-29-2012 03:52

arkadasim beynin hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama sen kendin konustukça çok gülünç duruma düsürüyorsun kendini :)

birincisi benim 2000 yilinda askerlik yaptigimi nerden çikardin yada nerden tahmin ettin ? ikincisi sen beni tanimadigin halde nasil benim hangi sene askerlik yaptigimi çikardin ? üçüncüsü ben 2000 yilinda 29 yasindaydim ve 29 yasinda 18 ay askerlik yapabilmem için askerligimi 9 yil boyunca okul nedeniyle tecil ettirmem gerekir buda münkün degil :)

gene güldürdün bizi gece gece :)

nedendir bilmem ama birden aklima googledan topladigi belgelerle Akpartiye kapatma davasi açan eski yargitay bassavcisi geldi :)

ali1986 09-29-2012 03:55

Alıntı:

Atlantis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021264)
arkadasim beynin hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama sen kendin konustukça çok gülünç duruma düsürüyorsun kendini :)

birincisi benim 2000 yilinda askerlik yaptigimi nerden çikardin yada nerden tahmin ettin ? ikincisi sen beni tanimadigin halde nasil benim hangi sene askerlik yaptigimi çikardin ? üçüncüsü ben 2000 yilinda 29 yasindaydim ve 29 yasinda 18 ay askerlik yapabilmem için askerligimi 9 yil boyunca okul nedeniyle tecil ettirmem gerekir buda münkün degil :)

gene güldürdün bizi gece gece :)

nedendir bilmem ama birden aklima googledan topladigi belgelerle Akpartiye kapatma davasi açan eski yargitay bassavcisi geldi :)

tama şampiyon komando sakin ol

Atlantis 09-29-2012 03:58

yo son derece keyifliyim çünkü gece gece güldèrdün beni yanimdaki arkadaslar bile sordu neye gülüyorsun diye :)

keske birde hangi birlikde askerligimi yaptigimi söyleseydin :)

All times are GMT +3. The time now is 03:03.