Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Kamalak: Amaç Büyük İsrail devletini kurmaktır (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=165065)

Muhammed Esed 10-08-2012 13:51

Hani katil baas rejimine tek bir söz söyleyebilmiş mi ? Onbinlerce insan ölürken üfürükten teyyare bir film için insanları meydanlara topluyabiliyor amma velakin suriyede katledilen on binlerce insan için tek bir laf edemiyor.
Allah feraset versin.

Yıldırım 10-08-2012 15:19

Kamalak'ın söylemleri Saadet Partisi'nin artık politika üretemediğinin bir göstergesidir.
Böyle iftira ve ithamlar SP gibi bir partiden gelince ayrıca bir yaralıyorve SP'ye yakışmıyor...
Kılıçtaroğlu yapsa neyse.

EpiVaTeS 10-08-2012 17:44

kongre sonrası milli gazetenin ana sayfasına bakın ne demek istedğimi anlarsınız...
sp=chp gibi bişey oldular paso iftira...

redyellow 10-08-2012 22:40

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022631)
Beygirliğe soyunmuşsun hayırdır Kamalak'mı işe aldı sizi... Ayıpsa bana ayıp... Benim düşüncem bu seni bağlamaz vesselam... Ben en azından sp liler gibi kimseye sövmüyorum...

Hem SÖVMÜYORUM deyip hem aynı yazıda BEYGİR demeniz ancak size yakışırdı siz de yakışanı yapmışsınız!

Necip Fazıl 10-08-2012 22:44

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022742)
Hem SÖVMÜYORUM deyip hem aynı yazıda BEYGİR demeniz ancak size yakışırdı siz de yakışanı yapmışsınız!

Size saygım vardı bu forumda sevdiğim ve saydığım biriydiniz ama muhalefet yaparken ayarı kaçırmanız beni üzdü ve sinirlendirdi açık konuşmak gerekirse...

Size saygısızlık yapmak istemem ama konuşmalarınız beni buna zorladı...

Cihan_ŞümuL 10-08-2012 22:52

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022662)
Neler söylemiş ooo.Hem de başbakana...Hem de çok eski değil...Has"ta iken...

Siyaset böyle bir şey Cihan Şümül kardeşim. Ak parti kurulmadan önce Milli görüşün içinde ki şimdiki liderlerimiz o dönem islami söylemleri ön plana alarak laik kesimi zıplatacak siyaset güdüyorlardı , değişimin bu şekilde olamayacağını idrak ettikten sonra farklı parti bünyesinde farklı siyaset geliştirerek demokrasinin kökleşmesini sağlamışlardır.

Aynı şekilde Numan beyde Has parti içinde iken partinin genel politikalarını iktidarı eleştirerek siyaset yapıyordu , zaman sonra bu tarz siyaset ile mesafe alınamayacağını anlayarak iktidar partisinde ülkesine hizmet etmeyi tercih etmiştir. Biz eğer bir partinin temel politikaları dikkate alınarak taban korumasını her seferinde kendi fikrimiz gibi düşünürsek yanılırız.

Teşekkürler nazik açıklamanız için...:çiçek:

Necip Fazıl 10-08-2012 23:35

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022742)

Varsa karşılıklı bir hakaret var... Evet benim söylememem gereken bir laftı kendi adıma özür dilerim vesselam...

HaArP 10-10-2012 03:45

Alıntı:

Kısa bir süre öncesine kadar Türkiye, Suriye ve İran'ın bir ''kardeşlik bloku'' oluşturduğunu ifade eden Kamalak, ''ırkçı siyonizm'' ve ''küresel emperyalizm''in bu bloku dağıttığını ileri sürdü.

Geniş Manası ile doğrudur ! Lakin ektiktir...! Eksikliği söylemez yahutta görmezden gelirseniz ! İran ve Suriye'nin Büyük İsrail adına kendilerini korumak derdiyle ve Emperyalizm karşıtlığına Komunizme yılana sarılarak hizmet ettiği gerçeği havada kalamaz !!!

Büyük İsrail'in derdi Esed değildir ! Suriyenin kendisidir ! Oda Muhalefetin kendi kontrolünde olmasına bağlıdır !

Büyük İsrail'in İran'daki Hedefi kendi ürettikleri argümanlara bağlı olarak(Nükleer) bölgede Şii-Sünni farketmez bölge hakimiyetini kaybetmesidir !

Mısır'da, Suriyede yıllarca Zindanlarda, Ölüm çukurlarında yaşayan İsrail'in korkulu rüyalarına gelmenin vakti gelmedi mi ???

All times are GMT +3. The time now is 03:04.