![]() |
Hani katil baas rejimine tek bir söz söyleyebilmiş mi ? Onbinlerce insan ölürken üfürükten teyyare bir film için insanları meydanlara topluyabiliyor amma velakin suriyede katledilen on binlerce insan için tek bir laf edemiyor.
Allah feraset versin. |
Kamalak'ın söylemleri Saadet Partisi'nin artık politika üretemediğinin bir göstergesidir.
Böyle iftira ve ithamlar SP gibi bir partiden gelince ayrıca bir yaralıyorve SP'ye yakışmıyor... Kılıçtaroğlu yapsa neyse. |
kongre sonrası milli gazetenin ana sayfasına bakın ne demek istedğimi anlarsınız...
sp=chp gibi bişey oldular paso iftira... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Size saygım vardı bu forumda sevdiğim ve saydığım biriydiniz ama muhalefet yaparken ayarı kaçırmanız beni üzdü ve sinirlendirdi açık konuşmak gerekirse... Size saygısızlık yapmak istemem ama konuşmalarınız beni buna zorladı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Varsa karşılıklı bir hakaret var... Evet benim söylememem gereken bir laftı kendi adıma özür dilerim vesselam... |
Alıntı:
Geniş Manası ile doğrudur ! Lakin ektiktir...! Eksikliği söylemez yahutta görmezden gelirseniz ! İran ve Suriye'nin Büyük İsrail adına kendilerini korumak derdiyle ve Emperyalizm karşıtlığına Komunizme yılana sarılarak hizmet ettiği gerçeği havada kalamaz !!! Büyük İsrail'in derdi Esed değildir ! Suriyenin kendisidir ! Oda Muhalefetin kendi kontrolünde olmasına bağlıdır ! Büyük İsrail'in İran'daki Hedefi kendi ürettikleri argümanlara bağlı olarak(Nükleer) bölgede Şii-Sünni farketmez bölge hakimiyetini kaybetmesidir ! Mısır'da, Suriyede yıllarca Zindanlarda, Ölüm çukurlarında yaşayan İsrail'in korkulu rüyalarına gelmenin vakti gelmedi mi ??? |
All times are GMT +3. The time now is 03:04. |