Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Aşkta gurura yer varmıdır?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16532)

sadeceali 12-20-2007 13:23

Aşkta gurura yer varmıdır??

vazgeçebileceği herşeyden vazgeçmeli bence... arkadaşları hobileri çevresi gerekirse ailesi dersleri.... ne bilim herşey....

sumeyra_tonkal 12-20-2007 13:26

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
vazgeçebileceği herşeyden vazgeçmeli bence... arkadaşları hobileri çevresi gerekirse ailesi dersleri.... ne bilim herşey....

AİLEMİ BENCE YAPMA BU VAZGEÇİLECEK BİŞEY DEĞİL
SENİN YAŞ KAÇ :) SANIRIM YİRMİ FELAN DİMİ

sadeceali 12-20-2007 13:30

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eğer bu aşkın sonunda bir aile kurulucaksa ve ailen bunu engelliyorsa...bilmiyorum ben en azından karşı çıkarım.... 17 :)

sumeyra_tonkal 12-20-2007 13:37

Alıntı:

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eğer bu aşkın sonunda bir aile kurulucaksa ve ailen bunu engelliyorsa...bilmiyorum ben en azından karşı çıkarım.... 17 :)

AH CANIM İNAN FİKRİN DEĞİŞECEK. TABİ UMURSANMAMASI GEREKEN AİLELER OLABİLİR AMA BÜYÜKLER GENEL OLARAK DOĞRU SÖYLERLER.
ANA VE BABAYA ASİLİK ALLAH (C.C) ASİLİKTİR. YANLIZ ONLAR SENİ DİNDEN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIRLARSA ASİ OLMAN DA Bİ GÜNAH YOKTUR.
TABİ AŞKINI SEN SEÇERSİN AMA BÜYÜKLERE DANIŞIP KARAR ALMAK YAPILACAK EN UYGUN DAVRANIŞTIR. ;)

sadeceali 12-20-2007 13:39

öğretmendiniz demi???

sumeyra_tonkal 12-20-2007 13:41

Alıntı:

öğretmendiniz demi???

HAYIR HOCA (FAHRİ DİN HOCASI)

_tuba_89 12-20-2007 13:42

Aman ya aşk aşk ne bu ??? aşktan önemli meseleler var ama tabi bu yaşta hep aşk düşünülüyo galiba...İnsan onuruyla gururuyla yaşar tabiki de...

sadeceali 12-20-2007 13:47

Alıntı:

_tuba_89 Nickli Üyeden Alıntı
Aman ya aşk aşk ne bu ??? aşktan önemli meseleler var ama tabi bu yaşta hep aşk düşünülüyo galiba...İnsan onuruyla gururuyla yaşar tabiki de...

kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama... sizin yaşınıza gelince gerekeni düşünürüm... bırakında yaşımın gerektirdiği şeyleri düşüneyim... en azından düşünmekten zevk aldığım... beni mutlu eden şeyleri......

teşekkkürler...

Meftun 12-20-2007 13:50

bence karışmalı...
basit şeylerde atıyorum özür dilemiyor gurur yapıyor bunlar tabii ki de kötü onlarda gurur olmamalı...
ama gurursuzluk da kötü ortasını bulmak lazım ;)...mesela ben aşkın herşeyi affettiğine de inanmam....

sadeceali 12-20-2007 13:53

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
bence karışmalı...
basit şeylerde atıyorum özür dilemiyor gurur yapıyor bunlar tabii ki de kötü onlarda gurur olmamalı...
ama gurursuzluk da kötü ortasını bulmak lazım ;)...mesela ben aşkın herşeyi affettiğine de inanmam....

ona ben de inanmam... ama onunla bu farklı... sen kalkıp seni aldatanı " benim aşkım grururmdan yüksek" deyip affedersen olmaz... ama kavvgalarda tartışmalarada kıskançlıklarda hatalarda kalp kırmallarda... gurur yapılmamamlı....

All times are GMT +3. The time now is 00:04.