Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   İşte Dünyanın en etkili 500 Müslüman'ı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=166893)

Yıldırım 11-25-2012 15:11

Alıntı:

_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027682)
:) Başbakanın amacı Gülenimi geçmekti ? davasınımı temsil etmekti.. ?
Bazı haberlerin amacında tefrika olduğu afedersiniz ama çok sırıtıyor...
Malesefki bizlerde bu amaca araçlık vazifesini hiç çekinmeden yapabiliyoruz ...

Kardeşim hoş geldin.

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027685)
''Gülen'i geçti'' denmiş ''Amacına ulaştı'' denseydi dediğin doğru olurdu...

Kasıtlı atılmış bir manşet olduğuna inanmıyorum vesselam...

Bu konuda Edna'ya katılıyorum.Niyet okumayı sevmem ama bu tarz başlıkları atan yayın organlarının partimize ve cemaate yaklaşımları bu yönde...İlk 10'da iki kişiyiz demek varken "o onu geçti, o daha mı etkili vs." gibi ifadelerin maksadını aştığını düşünüyorum.

HaArP 11-25-2012 15:15

Alıntı:

FİLİSTİN, İsrail sorunu ile alakalı kınamaktan öte bir gayret sarfeden kaç kişi var ?
Onlar bu tarz listelere giremezler...! Lakin Onlar gönül listelerindedirler ! Onlar Elle mücahede sınıfındadırlar ! Onların adlarının önemide yoktur...! Medya onları göstermeyip karalama yapmaya gayret etsede ! Müslüman görmek ve bulmak isterse gözlerini açıp dikkatli bakması yeterli olacaktır...!!!

q.klavye 11-28-2012 18:06

Alıntı:

_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027687)
Ben amacı Güleni geçmekti demedim zaten, yorumu tekrar okursanız,
Sanki amacı bu şekildeymiş gibi aksettirilmiş dedim..
Ortada bir rekabetmi var?
Eğer bir rekabet varsa atılan o başlığın bir manası olabilir...
Ama bir rekabet yokta, amaç temsiliyetse o halde o başlık başlı başına bir art niyet...

edna kardeş 10 numara 5 yıldız yorum yapmışsın.üstüne söz söylemiyorum:)
yanlış yerden alıntı yapmışım da bir önceki yorumdan olacaktı:)onu dipnot söyleyeyim

q.klavye 11-28-2012 18:13

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027720)

Onlar bu tarz listelere giremezler...! Lakin Onlar gönül listelerindedirler ! Onlar Elle mücahede sınıfındadırlar ! Onların adlarının önemide yoktur...! Medya onları göstermeyip karalama yapmaya gayret etsede ! Müslüman görmek ve bulmak isterse gözlerini açıp dikkatli bakması yeterli olacaktır...!!!

haarp kardeş bir laf ederken o lafın nereye gideceğini düşüneceksin.bu listeye giren insanlar sadece medyatik tipler,Allah rızası için bir şey yapmayan insanlar öyle mi?yanlış anladıysak düzelt bir zahmet!!!

Gönülden 11-28-2012 18:16

Bu anket kim tarafından düzenleniyor bilemiyorum...
Ülkemizde yer alan üç isim varsa bunları birbiriyle kıyaslamak çok yanlış...dalları branşları farklı farklı...Gönül isterki bu isimler 3 değil 10 olsun 20 olsun...sırası mühim değil...bizlere düşende listeyi kendi aramızda yarıştırmak değil..dünyaya etki edebilecek liderler, alimler,profesörler yetişmesi için duacı olmak

HaArP 11-30-2012 17:12

Alıntı:

q.klavye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028254)
haarp kardeş bir laf ederken o lafın nereye gideceğini düşüneceksin.bu listeye giren insanlar sadece medyatik tipler,Allah rızası için bir şey yapmayan insanlar öyle mi?yanlış anladıysak düzelt bir zahmet!!!

Öncelikle yazdığım yazının muhatabı ve alıntısı ile birlikte değerlendirildiğinde söylenen sözlerin karşılığı tam yerine ulaşmaktadır...!

Siz eğer bu listede olanlar yanlış giremeyenler doğru şeklinde anlıyorsanız eksik anlamışsınız...! Bu listeye giren değerli insanları yok saymak anlamına gelmemektedir...!

All times are GMT +3. The time now is 09:24.