Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Başbakanı düşüren Cihan öldü... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17055)

Onlybullet34 12-28-2007 14:59

Başbakanı düşüren Cihan öldü...

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
merhumun yakınlarına baş sağlığı diliyorum

cihanin arkadaslari gercekten simdi yas icindedirler..tüncay özkan sitesinde ve tv sinde Türkiye nin basi sagolsun diye mesaj yayinlamis, öyle diyorlar ayrica cumhuriyet gazetesi cihan öldü, artik kimse basbakani durduramayacak, tehlikenin farkinda misiniz diye reklam filmleri yayinlatacakmis!

Tehlikenin Farkındamısınız.Cihan Öldü. :D :D

ak_mavish 12-28-2007 15:00

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

merhumun yakınlarına baş sağlığı diliyorum

cihanin arkadaslari gercekten simdi yas icindedirler..tüncay özkan sitesinde ve tv sinde Türkiye nin basi sagolsun diye mesaj yayinlamis, öyle diyorlar ayrica cumhuriyet gazetesi cihan öldü, artik kimse basbakani durduramayacak, tehlikenin farkinda misiniz diye reklam filmleri yayinlatacakmis!

Tehlikenin Farkındamısınız.Cihan Öldü. :D :D

:D :D

Mu-Alim 12-28-2007 15:19

"Son kalemiz de düştü!"

(:

romakudüs 12-28-2007 15:22

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
"Son kalemiz de düştü!"

(:

arkadaşlar at öldü hemen mitinglere başlamaız gerekiyor yoksa laiklik elden gidecek

mavera 12-28-2007 15:24

Alıntı:

Alıntı:

"Son kalemiz de düştü!"

(:

arkadaşlar at öldü hemen mitinglere başlamaız gerekiyor yoksa laiklik elden gidecek

Ati alan üsküdari gecti kardes bu saatten sonra miting degil, darbe yapsan bos..bu millet bir uyandiki, pir uyandi!

Ak_Kelebek 12-28-2007 15:25

Bu haberi koyarken bu kadar ilgi göreceğini düşünseydim sabahın köründe hazırlar koyardım siteye ;D ;D

ak_mavish 12-28-2007 15:26

Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberi koyarken bu kadar ilgi göreceğini düşünseydim sabahın köründe hazırlar koyardım siteye ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

romakudüs 12-28-2007 15:26

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

"Son kalemiz de düştü!"

(:

Ati alan üsküdari gecti kardes bu saatten sonra miting degil, darbe yapsan bos..bu millet bir uyandiki, pir uyandi!

aynen öyle abi türk halkı bağlandığı zincirleri kırdı kaptırdı gidiyo inşallah herdaim ilerliyeceiz ecdada layık torunlar olduğumuzu gösterceğiz

mavera 12-28-2007 15:27

Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı

chp ve forum sitesinde "basimiz sagolsun,acimiz büyük, hepimiz cihaniz" diye basliklar acilmis...

Mu-Alim 12-28-2007 15:27

Bekir Coşkun'un yarınki yazısının girişi:

"...Önce imam çıkardılar Çankaya'ya,sonra Anayasa Mahkemesi'ni işgal ettiler,derken YÖK de elden gitti.Şimdi de Cihan'ımızı öldürdüler...Ben terk ediyorum bu ülkeyi,yaşanmaz artık..."

All times are GMT +3. The time now is 03:19.