![]() |
SULTANLAR & KADIN KOLLARI
naazzeeeennnnddeeeeeeeeeeeeeeeee neerrdesiiiiiinnnnnnn >:( >:( >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse konunun özünü kacirmayalim diyecegim ama sultanlardan pek ses cikmiyor 8) |
Alıntı:
Kadın Kolları'nın adı değişsin demiyoruz ! Ma-ha-pe Kadın Kolları Nasıl Asenalar olarak biliniyorsa, AK PARTİ 'nin Kadın Kolları Teşkilatıda Sultanlar olarak adlandırılabilir. Bir çekiciliğive ağırlığı olur,özellikle genç bayan arkadaşlar daha ılımlı bakabilirler teşkilatlanmaya,bu adlandırma bayanları teşkilata çeken pskolojik bir etken olabilir. |
"sultanlar" çok gösterişli değil mi ya o? daha mütevazi takılalım :-D
|
Olmaz sultans of the dans gibi bişi olur.Millete malzeme olur bu.
|
BENCE TÜRKAN ŞORAY ALINACAKTIR BU TEKLİFE
|
Sultanlar yakışmadı bence biz ciddiyetimizi bozmuyalım..
Akparti ana kademeleri kadın kollarını başımızın taçları diye adlandırıyor zaten |
Okumakta sorun yaşayan arkadaşlar var sanırım. Ana kademeden bahsetmiyorum.ÜNİVERSİTELERDEN BAHSEDİYORUM. Bu ve bunun gibi alakasız yorumları hangi mantıklı yazdınız anlamıyorum. Ayrıca gösterişli olacak tabi.''Ameleler'' diyecek halimiz yok ya!. '' Sultanlar'' diyeceğiz. Bu isimle dalga geçilme konusunada gelince; Senin ampulünle sabahlara kadar dalga geçiliyor.Sönecek, patlayacak diye.Onlarımı düşünüyoruz biz.Ne alakası var şimdi dalga geçilmesiyle. Sinirlerimi bozdunuz ha. Adam akıllı okuyunda sonra birşeyler yazın. Çok msj göndermek birşey ifade etmiyor.Okuyunda öyle yazın.Okuyun bi bakın ne bu diye düşünün iyi okuyun ama anlamaya çalışın.Düşünün hatta birkaç kişi 34729473289 kere düşünsün anca anlayacaktır.Öyle fikir beyan edin.Üstüne alınanlar yazsın lütfen. |
All times are GMT +3. The time now is 18:13. |