Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ajda Pekkan'dan Başbakan'a destek (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=171359)

Akbursa 12-31-2013 02:15

O değil Tuncay Güney'de başbakana destek vermiş. Daha neler dedim. :)

Tuncay Güney yanında, Haydar Baş, Adnan Oktar da.

Onu geçtim paralel devlet konusunda Pkk, Bdp bile Ak parti ile paralel düşünüyor.

Isikveren 12-31-2013 15:00

Destek sizin gibi insani sirtindan vuranlardan olmasinda, birak gitsin ajda'dan olsun tarkandan olsun

Ekinoks 12-31-2013 16:57

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044688)
O değil Tuncay Güney'de başbakana destek vermiş. Daha neler dedim. :)

Tuncay Güney yanında, Haydar Baş, Adnan Oktar da.

Onu geçtim paralel devlet konusunda Pkk, Bdp bile Ak parti ile paralel düşünüyor.

Bir tek hainler paralel düşünmüyor.

Shaguj 12-31-2013 22:48

Alıntı:

Isikveren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044725)
Destek sizin gibi insani sirtindan vuranlardan olmasinda, birak gitsin ajda'dan olsun tarkandan olsun

Sizin gibi Bos primigenius taurus ların desteği bizim gibi düşünen sorgulayan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen insanlardan daha değerli sende haklısın...!!!

Isikveren 12-31-2013 23:40

Alıntı:

Shaguj Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044745)
Sizin gibi Bos primigenius taurus ların desteği bizim gibi düşünen sorgulayan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen insanlardan daha değerli sende haklısın...!!!

Sizin gibi düsünen ve sizin gibi insanlara igrenç tuzak kuranlar
Çikarlariniz için rüsvet vermeyi, hakim ve savcilari satin almayi mübah görenler
Milletin uçkuru ile ugrasip onlara santaj kuranlar
Daha sayayimmi, neden sizin yerinize ajda'yi ve tarkani tercih ederim diye...;ı:

Akbursa 01-01-2014 02:43

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044729)
Bir tek hainler paralel düşünmüyor.

Sana göre pkk hain değil demek ki...

Akbursa 01-01-2014 02:45

Alıntı:

Isikveren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044725)

Sırttından vuran direk başbakandır. Cemaat ne yapmış Ak partiye destek vermekten başka.

Yarın çok güvendiğiniz terör örgütü pkk sırtınızdan vurunca işler o zaman kötü olacak.

Shaguj 01-01-2014 04:08

Alıntı:

Isikveren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044754)
Sizin gibi düsünen ve sizin gibi insanlara igrenç tuzak kuranlar
Çikarlariniz için rüsvet vermeyi, hakim ve savcilari satin almayi mübah görenler
Milletin uçkuru ile ugrasip onlara santaj kuranlar
Daha sayayimmi, neden sizin yerinize ajda'yi ve tarkani tercih ederim diye...;ı:

Hala boş kelam ediyorsun hala bana cemaatçi yaftası yapıştırmaya çalışıyorsun ya sizin jeton 15 köşeli yada benim lafımı tersten okuyorsun....!!!!!!!!!!!

Ve Akp tabanına ve muhafazakar kimliğine alakasız kişilere kucak açık yol verdikçe kaybetmeye mahkumdur.Ne zaman ki liyakat sahibi dürüst kişiler değilde cemaat bağlantılı yanar döner adamlar yükseltildi sonuç ortada.Aynı şey başka kişiler içinde geçerli

Cihannur 01-01-2014 15:42

Arkadaşlar, görüşlerinizi birbirinize hakaret etmeden dile getiriniz. AK Parti Forum'da hakaretin yasak olduğunu hatırlatırım.

Ekinoks 01-01-2014 19:19

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044774)
Sırttından vuran direk başbakandır. Cemaat ne yapmış Ak partiye destek vermekten başka.

Yarın çok güvendiğiniz terör örgütü pkk sırtınızdan vurunca işler o zaman kötü olacak.

Şimdi kusura bakmayın fakat pkk ya mermi atılıyorda sizi vurmak zor, o yüzden bu kadar rahatsınız..

All times are GMT +3. The time now is 08:30.