![]() |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Alıntı:
Eksiklerim varsa zamanla düzeltrizi tabi, ama her şey güzellikle olması lazım diye düşünmekteyim bence. |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Bence o arkadaş biraz patavatsız davrandı . Ama ben art niyetli olduğunu düşünmüyorum . Onun için , ''uzatmayalım'' derim ben . Tabii yine de siz bilirsiniz . Editör varken bize laf düşmez .
Esenlikler dilerim . |
selam ya hu
Alıntı:
Sayın GÜLseven bi de bir şey daha söyliycem şimdi siz tecrübelisiniz forumda. Beni niye kimse beğenmiyor? Sıfır görünüyor solda. Bakıyıorum herkeste yüksek o sayı. Türkçem iyi değil diye mi? Ben elimden geldiğince düzgün yazıyorum halbuki. Başlangıçta ufak tefek hatalar olur hor görmemek lazım lkimseyi bence. |
selam ya hu
Alıntı:
Arkadaş beni şikayet ediyor ama benim sadece biraz aceleci davranmam belki hatam olabilir,ben sizin idareci sıfatınıza güvendim,adınız gibi. Kardeş beni şikayet ediyorsun,siteden atılırsam eğer sevin sende tamam mı ? Türkçeyi düzgün kullanalım demem aksi birşey olmasa gerek :( |
selam ya hu
Alıntı:
bir de bi şey daha siz esenlikler dilerim demişsiniz. Neden öyle diyorsunuz, onu Atsızcılar söylemez mi? |
selam ya hu
Arkadaşım , bir insanın iyi dileklerini sunmasının , Atsızcası ya da Baykalcası mı olur ? Cidden seninle çok işimiz var .
|
selam ya hu
Alıntı:
Merak ettim neden öyle dediğinizi, siz de bana ne dediniz. Önce öteki arkadaş, şimdi siz. istenmiyorsam buradan giderim, ben hiç böyle düşünmemiştim burayı. Ben kardeşlerimle çok güzel sohbetler yapatız, AK Partiyi daha yükseltmek için neler yaprız diye konuşruruz diye gelmiştim. Şimdi bakıuorum öyle değil gibi. Herkss kendi arkadaşlarıyla mı konuşuyor ne oluyor. Ben kimseyi tanımıyorum burada da böyle şeyler yazıyorlar yani yazıyorsunuz. |
selam ya hu
Darılma hemen . Biz seni de seviyoruz . Neyse sen biraz gez dolaş , kafan yerine gelsin . Siteyi ve AKP'li kardeşlerimizi tanımaya çalış . Zamanla herşey olur .
|
All times are GMT +3. The time now is 20:38. |