Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Yasa çıktı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17505)

ak_mavish 01-04-2008 00:14

Yasa çıktı

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Valla zamla filan bıraktıramazlar sigarayı ben gibi tiryakilere...Bakın buraya yazıyorum evimde yasaklarlarsa bırakırım Ak Parti'yi :D :D :D

:( :( :( :( :(

Arkadaşlar elbette şaka yapıyorum ( evimde yasaklanmasın derken değil (: ). Yasaklanması iyidir halka açık yerlerde. Ben sigara içen bir insan olarak ben gibilerin tercümanı olmaya çalıştım sadece :D :D

zaten tiryaki olduğun içindi bunlar :( :( :( :( :( içmeseniz olmuyor mu sanki :-\

MaU_95 01-04-2008 00:18

Yasa çıktı

Açık alanlarda, kapalı alanlarda, daha doğrusu içmeyenlerin rahatsız olacağı yerlerde içilmemesi doğrudur.
Ama bunun devlet eliyle yapılmak zorunda kalınması kötüdür. Burda biz içenler(bırakma çabası içindekiler :)) şapkamızı elimize alıp düşüneceğiz.

Keşke üretimi ve satışı yasaklansa.
Tabii tüm dünyada....

GÜLseven 01-04-2008 00:21

Yasa çıktı

Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
Açık alanlarda, kapalı alanlarda, daha doğrusu içmeyenlerin rahatsız olacağı yerlerde içilmemesi doğrudur.
Ama bunun devlet eliyle yapılmak zorunda kalınması kötüdür. Burda biz içenler(bırakma çabası içindekiler :)) şapkamızı elimize alıp düşüneceğiz.

Keşke üretimi ve satışı yasaklansa.
Tabii tüm dünyada....

Kesinlikle...Artık sigara diye bir maddenin ne ismini duysak ne de cismini görsek...

AkSa- 34 01-04-2008 00:29

Yasa çıktı

ne yaparlarsa yapsınlar boşamıyorum sigarayı... ::)

Mu-Alim 01-04-2008 02:12

Yasa çıktı

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
ne yaparlarsa yapsınlar boşamıyorum sigarayı... ::)

Gel de içme! Aksa, bir ateş ver kardeşim ya ;)

kobbal 01-04-2008 14:32

Yasa çıktı

ooo bi zevkim sıgaram var onuda elimden alırsalar var ya

ateşi olan varmı

ak_mavish 01-04-2008 14:38

Yasa çıktı

arkadaşlar küçük üyelerimiz de var böyle söylediğiniz zaman pek hoş olmuyor kusura bakmayın ama :) yani benim bile içesim geldi :) sigara sağlığa zararlıdır demi ama ;)

kobbal 01-04-2008 14:40

Yasa çıktı

ewet haklısın sıgara içmek çok kötü birşeydir yani nasıl söylesem ha sıgara içiyosun hada bir yetimin cebindeki parayı gasp ediyosun

loneliness 01-04-2008 14:42

Yasa çıktı

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar küçük üyelerimiz de var böyle söylediğiniz zaman pek hoş olmuyor kusura bakmayın ama :) yani benim bile içesim geldi :) sigara sağlığa zararlıdır demi ama ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D Evet bu konu ile ilgilide bir yasa çıkmalı sigara ile ilgili yazı yazmak yasak... ;D ;D ;D

Meftun 01-04-2008 14:46

Yasa çıktı

nurullah söylemeden edemeyeceğim imzan süpermiş...

All times are GMT +3. The time now is 01:30.