Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17578)

Gölge 01-06-2008 03:26

O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş

Bunlar tuzu kuru adamlar normaldir gidenlere güle güle kalan sahalar bizimdir .... ;D

tuğba61 01-06-2008 04:21

Alıntı:

romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
bu ülkeden ayrılacam muhabbetide moda oldu her medyatik olmak isteyen ülkeyi terkedicem edebiyatına girişiyor
yürüyün gidin sizi tutanmı var yatacak yeriniz yok

:D :D medyatik olmakmıı adamın reklama ihtiyacı yok emin ol.. marka olmus tek basına.
neyse adamın gercekten nedemek istediğini ya okumadınız yada anlayamadınız.. ben savunmuyorum kötü bi üslup kullanmış ama art niyeti yok kesinlikle haluk ulusoya yüklenmiş aslında ;)

akpliyim 01-06-2008 04:25

Beni forumunuzdan siliniz? Sizi yanlış tanımışım!

.

Mu-Alim 01-06-2008 09:31

Alıntı:

akpliyim Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumda bu kadar saygısız insanların olacağını hiç tahmin etmemiştim. Ne de olsa bu forumda değil, istediğinizi diyebilirsiniz ona değil mi?

Benim ülkeme saçma desin, sonra sen çık bize saygısız de.Senin gözlerin görüyor mu muhterem?

GÜLseven 01-06-2008 12:29

Alıntı:

Bu forumda bu kadar saygısız insanların olacağını hiç tahmin etmemiştim. Ne de olsa bu forumda değil, istediğinizi diyebilirsiniz ona değil mi?

Hayret ben de ÜLKEMİZE "SAÇMA" DİYEN bu adamı senin bize SAYGISIZ diyecek kadar savunmanı tahmin etmemiştim!!!

Mu-Alim 01-06-2008 15:32

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hayret ben de ÜLKEMİZE "SAÇMA" DİYEN bu adamı senin bize SAYGISIZ diyecek kadar savunmanı tahmin etmemiştim!!!

Tahmin etmek hiç zor değil aslında;Ak Parti düşmanı olmasına rağmen Akpliyim diye bir kullanıcı adı alacak kadar kendisine saygısı olmayan birinin bize saygısız demesi çok da garip değil...

Yemezler...

Beritan 01-06-2008 16:23

ben anlamıyorum ülkem ülkem diyolar....en büyük ihaneti ülkelerine yapıyolar...ne dene bilirki gitmek isteyene dur demek bize yakışmaz

LüGaT 01-06-2008 16:28

"Bu ülke de yaşanmaz diyenler bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir." Cemil Meriç, nokta ...

Mu-Alim 01-06-2008 16:30

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
"Bu ülke de yaşanmaz diyenler bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir." Cemil Meriç, nokta ...

Üstad üç nokta koymuşsun, ona güvenerek yazıyorum bunu. ;)

C.Meriç gereken cevabı vermiş, evet nokta .

Necip Fazil 01-06-2008 16:31

Artık bu gitmek isteyenlere takılıp kalmamak lazım sanırım ... Ne kadar muhataba alıyor isek, kendini nimetten sayanlar okadar çoğalıyor gibi ...

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 13:52.