![]() |
Başbakanımızın resimlerinden ekran koruyucu
TEŞEKURLER KARDEŞİM ÇOK ĞÜZEL RESİMLER
|
yaaa hayret bişeysin ben anlamadım neden ortamı germeye çalışırsınız ekran koruyucu sonuçta bu her türlü resimden yapılır benim ekrankoruyucum kendi resimlerimden di ;D ne yani ne var bunda olay yapıp büyütecek ??? ??? şuanda bu sitede receptayyiperdoganı sevenler var onu seviyoruz diye atatürkü sevmiyoruz mu oluyor SAÇMAAAA herkesin yeri ayrıdır sevgilerde bunu unutma arkadaşım ;) Atatürk'ün resimlerinden de ekran koruyucu yapılır receptayyip erdoganında resimlerinden yapılır veyaaaa benim resimlerimden de dimi yani ....şimdi lütfennn gereksiz gerginlikler yaratmıyalım hepimiz kardeşiz hepimiz TÜRKÜZ bölücülüğe gerek yok ok ;) ;) ;)
|
ayyy bende cevap yazmıştım uzun uzun ..benim cevabımıda silin bari ben yazana kadar silmişsiniz saolun :D :D :D :D
|
çok teşekkürler emeğine sağlık
|
Ekran koruyucu kullanmıyorum.
Fakat paylaşımına sağlık :) |
indirmeye calistim ama
rapidshare.com sitesi son zamanlarda yeni bir sifre istiyor download baslatmak icin senin koydugun sifre degil 4 harf ve sayidan olusan. bence megaupload.com sitesi daha iyi orada 500 mb ye kadar ve 45 saniye bekliyorsun. kendim youtube videosu yaptigim icin ekran koruyucu degil de o 50 resimi rar olarak resim halinde upload edersen bana mesaj at. |
link silinmiş
|
All times are GMT +3. The time now is 10:54. |