Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Katil Oldum.. :(((( (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17978)

Feride 01-11-2008 15:10

Katil Oldum.. :((((

evet duygu seli senin hiiiç suçun yok. sen masumsun doğru.. ;D :)

Duygu'Seli~ 01-11-2008 15:46

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
duyguseli saol canım paylaşım için ;D ;D ;Dkatil oldum deyince noluyoruz dedim sonra işin aslı çıktı ;D ;D

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
evet duygu seli senin hiiiç suçun yok. sen masumsun doğru.. ;D :)

Gerçekten istemeden öldürdüm.. :'( :'( kışkırtıldım suçum yoktu.. :'(

Duygu'Seli~ 01-11-2008 15:49

Alıntı:

Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Ağlasam mı gülsem mi anlayamadım şimdi ben. ??? Gülsem başka ağlasam başka. :D ??? ::)

Beraber ağlayalım hocam.. :'( ben çok güldüm rüyama girdiler.. :'(
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl kıydın o hayvancağıza. Halbuki o sadece arasıra deliğinden çıkıp, sağda sola biriken kırıntıları yemekten başka birşey yapmıyordu. Yazık...

>:( >:( >:( >:( istemeden oldu dedik değil mii..?? >:( >:( >:(

CeVHeR 01-11-2008 15:54

İstemeden fırçayı sallayıp da nasıl öldürdün o hayvancağızı, çok merak ediyorum... ???

Feride 01-11-2008 15:59

Alıntı:

İstemeden fırçayı sallayıp da nasıl öldürdün o hayvancağızı, çok merak ediyorum... ???

;D ;D ;D doğru :)

Duygu'Seli~ 01-11-2008 16:14

Alıntı:

Alıntı:

:'( :'( kışkırtıldım.. >:( Bir anlık sinirle öldürdüm...Komşumuz yüzünden..o çığlık atmasaydı öldürmiyecektim..kaçkerede görmezden geldim hayvanı ses etmedim ama kendisi kaşındı.. >:( şimdide rüyama giriyor vicdan azabı duduyorum keşke öldürmeseydim diye.. :-[ :'( :'(

Feride 01-11-2008 16:16

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

:'( :'( kışkırtıldım..Bir anlık sinirle öldürdüm...Komşumuz yüzünden..o çığlık atmasaydı öldürmiyecektim..kaçkerede görmezden geldim hayvanı ses etmedim ama kendisi kaşındı.. >:( şimdide rüyama giriyor vicdan azabı duduyorum keşke öldürmeseydim diye.. :-[ :'( :'(

ya öldürmeseydin bu sefer de heralde komşular rahat bırakmayacaktı değil mi. neyse artık olan olmuş mu desek bilmiyorum ki ???

Duygu'Seli~ 01-11-2008 16:21

Alıntı:

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

:'( :'( kışkırtıldım..Bir anlık sinirle öldürdüm...Komşumuz yüzünden..o çığlık atmasaydı öldürmiyecektim..kaçkerede görmezden geldim hayvanı ses etmedim ama kendisi kaşındı.. >:( şimdide rüyama giriyor vicdan azabı duduyorum keşke öldürmeseydim diye.. :-[ :'( :'(

ya öldürmeseydin bu sefer de heralde komşular rahat bırakmayacaktı değil mi. neyse artık olan olmuş mu desek bilmiyorum ki ???

Haketti aslında Feride >:( ama hepsi birden çıkınca ablam öldür dedi bende öldürdüm.. bir ay oldu ama şimdi rüyama giriyor..Günah mı işledim ki..evimizde değildi zararıda yoktu.. :'( :'( keşke kıymasaydım.. :'(

parabol 01-11-2008 16:46

kac yıldan baslıyordu :D cık cık cık hıc yakıstıramadım...

Feride 01-11-2008 16:49

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
kac yıldan baslıyordu :D cık cık cık hıc yakıstıramadım...

:) :) cezası çok ağırdı sanırım ;D

All times are GMT +3. The time now is 14:09.