Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Forum Köşe Yazarlığı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=264)
-   -   O ZAMAN OLUR Kİ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18293)

tugba_007 01-16-2008 19:27

O ZAMAN OLUR Kİ...

Muhteşem olmuş abi gerçekten. Yüreğine, kalemine sağlık.. Normalde uzun yazıları okumaktan sıkılırım ama bu yazıyı 3 kez okudum satır aralarında bişey kaçırmış olabilrim diye.

Mu-Alim 01-16-2008 19:37

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Muhteşem olmuş abi gerçekten. Yüreğine, kalemine sağlık.. Normalde uzun yazıları okumaktan sıkılırım ama bu yazıyı 3 kez okudum satır aralarında bişey kaçırmış olabilrim diye.

Teşekkürler.Bu benim için bir gurur.

CeVHeR 01-16-2008 19:37

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Abi, kalemine sağlık. Duygularıma tercüman olmuşsun. Müsadenle ben bu yazıyı bir cismani için kullanabilir miyim?

Ne demek efendim, memnuniyetle...

Eyvallah abi. Eğer kullanırsam ve başarılı da olursam dile benden ne dilersen... :D

Mu-Alim 01-16-2008 20:11

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Abi, kalemine sağlık. Duygularıma tercüman olmuşsun. Müsadenle ben bu yazıyı bir cismani için kullanabilir miyim?

Eyvallah abi. Eğer kullanırsam ve başarılı da olursam dile benden ne dilersen... :D

Oo başarılı olursan elbet dileriz bir şeyler ;) Dualarım ve yazım tamamen senindir dostum (:

parabol 01-16-2008 20:41

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Oo başarılı olursan elbet dileriz bir şeyler ;) Dualarım ve yazım tamamen senindir dostum (:

tunahan bak hayırlı bır ıse vesıle olcan sanırım :D buyuk sevap

Ak_Zeynep 01-16-2008 20:43

O ZAMAN OLUR Kİ...

başarılı olursan burda da söyle bari etrafta meraklı üyeler olabilir 8) :D

ümitli_bekleyis 01-16-2008 20:58

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı

:D

Sukût-u_Hayal 01-17-2008 00:02

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

Aynı şekilde yazıyı tekrar tekrar okudum , cümlelerin bazılarını kullanmak üzere not aldım (müsaden ile)....

Harika bir yazı olmuş eline sağlık....

Mu-Alim 01-17-2008 02:48

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Aynı şekilde yazıyı tekrar tekrar okudum , cümlelerin bazılarını kullanmak üzere not aldım (müsaden ile)....

Harika bir yazı olmuş eline sağlık....

Tabi ki, kendi malınız gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar...Ama yarın bir gün olur da yayınlayacak filan olursam hak iddia etmeyin olur mu (: (: (:

CeVHeR 01-17-2008 18:27

O ZAMAN OLUR Kİ...

Alıntı:

Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı

İlişkilerimle polemik konusu olup, gündeme gelmek istemiyorum... :D :D ;D :D ;D

All times are GMT +3. The time now is 13:36.