Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Güzel Sözler & Vecizeler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=212)
-   -   14 şubat sevgililer günü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=19019)

çilik 01-26-2008 16:41

14 şubat sevgililer günü

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Maneviyatından, ananesinden yoksun, günümüzde modern gençlik olarak adlandırılan, asıl olarak " kaybedilmiş gençlik " niteliğini taşıyan kişilerin, egolarını tatmin etmek için karşı cins avına çıkmalarını sağlayacak bir gün ... Müslümanlıkla ne kadar alakası var ise, Müslümanları okadar ilgilendirir.

VesseLam

katılıyorum abicim keşke herkes bizim gibi düşünse...

ümitli_bekleyis 01-26-2008 17:02

14 şubat sevgililer günü

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Maneviyatından, ananesinden yoksun, günümüzde modern gençlik olarak adlandırılan, asıl olarak " kaybedilmiş gençlik " niteliğini taşıyan kişilerin, egolarını tatmin etmek için karşı cins avına çıkmalarını sağlayacak bir gün ... Müslümanlıkla ne kadar alakası var ise, Müslümanları okadar ilgilendirir.

VesseLam

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]İnsanların ayrılacaklarını bildikleri halde her türlü rezilliği yaşadıkları insanla ''rezilliklerini kutladıkları'' bir gün işte...

Kesinlikle katılıyorum.Doğru söze ne denir ?

Bir de şunu ekleyelim; alışveriş ve harcama yapma tutkunları için burnumuza sokuşturulmuş , bunu değerlendirmeyi seven, görev edinen insanlar için biçilmiş kaftan...

YavuzSultanSelim 01-26-2008 18:00

14 şubat sevgililer günü

saçma bigün. gereksiz

aksavaşçı 01-26-2008 18:28

14 şubat sevgililer günü

saçma bi gün yabancılardan geçmiş

kardelen007 01-26-2008 19:06

14 şubat sevgililer günü

anlamsız.................

maviinsan 01-26-2008 22:43

14 şubat sevgililer günü

batının tüketmi arttırmak için uydurduğu şweylerden biri...

Kırık_Çocuk 01-26-2008 23:07

14 şubat sevgililer günü

bu forumda herkes yalnız mı :):):)

YavuzSultanSelim 01-26-2008 23:09

14 şubat sevgililer günü

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı

ne alakası var ;D saçma geliyo bana.

Meftun 01-26-2008 23:12

14 şubat sevgililer günü

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]İnsanların ayrılacaklarını bildikleri halde her türlü rezilliği yaşadıkları insanla ''rezilliklerini kutladıkları'' bir gün işte...

buna katılmıyorum...yani şu batıdaki sevgililer günü ya da ülkemizdeki o rezil insanların ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama her sevgililer günü kutlayan da öyle değildir...herkesi zan altına almayalım...doğum günü gibi bir batı adeti ama ben mesela doğum günümü unutan arkadaşlarıma kızıyorum kutlamalarını istiyorum...bu da onun gibi eşinin sevgilisini ya da nişanlısının da kutlamasını isteyen insanlar olabilir...ama bence de müthiş bir tüketim çılgınlığı ;)

Kırık_Çocuk 01-26-2008 23:12

14 şubat sevgililer günü

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı

ne alakası var ;D saçma geliyo bana.

yok ilk sayfadaki arkadaslar bi espiri yapmisti da bu konu üzerine neyse..

All times are GMT +3. The time now is 15:34.