![]() |
'AK Parti, siyasette kadına önem veriyor'
Alıntı:
|
siyasette kadına buyrun diyerek, hiç kimsenin yapmadığını yapıyor...
AMA YAKIŞIR!.. |
asıl eşitlik zaten Hz. Muhammed (sav) veda hutbesi ile bize verilmiştir, yani bu avrupalıların bize sunduğu insan hakları beyanamesi falan faso fisodur, komple kopyadır...
bunu bilen sayın başbakanım da ona göre haraket etmektedir. ve de edecektir.... |
evet ak parti işi ii biliyo eskiden bizim burda kadın kolarrı diye bişey yoktu ilçede yaşıyorum şimdi nasıl güzel çalışıyolar kadınlar devamlı toplanıyolar tabi oda onlara fırsat oluyoda ;D ;D
|
mesela 22 temmuz seçim çalışmalarında hanımlar bizim kadar iş yapmışlardı hem daha azimli oluyorlar
|
bi merve kavakçı olayı vardı yeri geldiğinde biz kadınları sovunuruz diyen kişiler....duşarı duşarı diye bağırdılar...ne rezaletttir...valla artık bayan olduğumdan utanıyorum...çünkü hayat o kadar kısıtlı yaşatılıyoki hani insanmısın değilmisin belli değil [/quote] Onu yapanları halk cezalandırmıştır. Çok yakında başıörtülü hanımlarımızın meclisde miletvekili saflarında yer alacagına inanıyorum Ayrıca sen hiç kısıtlanma gün gelecek onlar kaçaçak delik arıycak. |
All times are GMT +3. The time now is 16:38. |