Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Sivasspor'u F.Bahçe durdurdu: 1-4 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=19103)

yasinarslanpay 01-27-2008 22:02

Sivasspor'u F.Bahçe durdurdu: 1-4

Ya Ben Fenerbahçeliyim ama Sivas'ın kazanmasını istedim. sonuçta bir anadolu takımı diye.. Ama olsun HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Beritan 01-27-2008 22:03

Alıntı:

yasinarslanpay Nickli Üyeden Alıntı
Ya Ben Fenerbahçeliyim ama Sivas'ın kazanmasını istedim. sonuçta bir anadolu takımı diye.. Ama olsun HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE

:D :D :D :D :D evet komikti ;)

bafrali_mehmet 01-27-2008 22:04

fener yendi galata saray zirveye oturdu yazik oldu sivasa

Yâren 01-27-2008 23:00

Alıntı:

Hoşgeldin kardeş. En büyük fenerbahçe

yasinarslanpay 01-28-2008 00:28

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hoşgeldin kardeş. En büyük fenerbahçe

Eyvvallah dogru söze ne gerek EN BÜYÜK FENER BAHÇE

ibrahim44 01-28-2008 17:54

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle çok zevkli bir maçtı.Ya da Fenerbahçe iyi oynadığından bana öyle geldi. :) İlk başlar ne kadar başa baş gitse de Fenerbahçemiz golü attıktan sonra oyunun tek hakimydi.Özellikle 2-0'dan sonra kaçan pozisyonlar gol olsa maçın skoru çok farklı olacaktı.Ama gol yedikten sonra toparlanıp 2 gol bulmamız da güzel oldu.Hele o golleri atanın Kezman olması çok daha güzel oldu.En azından Kezman'ın kendine güveni geri geldi.Bundan sonraki haftalarda Zico forvette kimi oynatacağı konusunda epeyce zorlanacak.

Sözün özü; güzel futbol,bol gol,soğuk hava ve LİDERLİK :) :D

hangi liderlik ??? ;D

oguzdesouza 01-28-2008 18:42

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle çok zevkli bir maçtı.Ya da Fenerbahçe iyi oynadığından bana öyle geldi. :) İlk başlar ne kadar başa baş gitse de Fenerbahçemiz golü attıktan sonra oyunun tek hakimydi.Özellikle 2-0'dan sonra kaçan pozisyonlar gol olsa maçın skoru çok farklı olacaktı.Ama gol yedikten sonra toparlanıp 2 gol bulmamız da güzel oldu.Hele o golleri atanın Kezman olması çok daha güzel oldu.En azından Kezman'ın kendine güveni geri geldi.Bundan sonraki haftalarda Zico forvette kimi oynatacağı konusunda epeyce zorlanacak.

Sözün özü; güzel futbol,bol gol,soğuk hava ve LİDERLİK :) :D

hangi liderlik ??? ;D

saat 20:45'e kadar olan liderlik :D :D ;D

All times are GMT +3. The time now is 15:18.