![]() |
GENEL BAŞKANIMIZIN OLMAZSA OLMAZ DEDİĞİ 3 YER ÇANKAYA DİYARBAKIR İZMİR
Arkadaş muratpaşa ilçesi açılışı yapılırken yıkılan köprünün olduğu ilçemi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen önce son secimlerdeki sonuclari eline al ve sonra tükürdügünü yala bak bakalim ak parti izmirde neler yapmis sana bir söz daha büyük lokma ye ama büyük konusma.. Yoksa genel baskanin gibi rodosa yüzmemek icin asenadan daha iyi sekilde kivirtirsin! |
Alıntı:
hayrola neden daldan, dala atliyrosun..kivirmak size has bir sanattir..sizin ne mal oldugunuz bu halk gördü ve haddini bildirdi siz varin iki kömüre sizi sattigini düsünün sizi öylede olsa demek ki iki kömürlük degeriniz var! |
acaba o değerleride varmı merak ediyorum kömür dediğin öyle ucuz bir şey değil torbası 11 milyon
|
bidaki seçimde inş çankayayı alacagız oraya bizden birilerini kaydırmak lasım =)
|
2004 yerel seçimleri İZMİR
CHP= %35,23 AKP= %32,32 MHP= %6,07 SHP= %4,33 DSP= %2,13 arada bence büyük bi fark yok başımızdaki chp den kurtulucaz izmir bazı insanlardan temizlenecek inşallah |
şu tayyipsavar çok olmaya başladı .yazdıkları yazılara bak asıl odun sensin ..rezilliklerini belli ediyo burda
|
Altı yıldır Çankayada ikamet ediyorum.Doğma büyüme de İzmirliyim.Benim düşüncem Çankaya çok büyük ihtimalle AK Parti belediyesi olacak önümüzdeki dönemde.İzmir içinse aday çok önemli.Bir kere şunu söylemeliyim Chpnin 2004te aldığı oy kendi oyu değil rahmetli Piriştinanın oyuydu.Kendisi göçmen olduğu için İzmirde yoğun olarak yaşayan göçmen kesimin oylarını almıştı.Son genel seçimlerde Chpnin aldığı oyu incelediğimizde zaten bu söylediğimin gerçeklik payı daha net ortaya çıkıyor.Şahsi fikrim Chp Aziz Kocaoğlunu aday yaparsa(mevcut büyükşehir başkanı,2004te Bornovada ilçe belediyseini almıştı)bizim işimizi büyük ölçüde hafifletmiş olurlar.Eğer başka bir aday bulur çıkarırlarsa o halde bizim adayımızın kim olacağı da büyük önem taşıyacak.Buca belediye başkanımız Cemil Şeboyun Bucada devam etmesi ve büyükşehir için daha da güçlü vizyon sahibi bir adayın çıkarılması benim gönlümden geçen.Lakin sosyal demokratların oyunu da alacağız diyerek muhafazakar olmayan bir adayın da çıkarılması ters tepebilir.Başbakanımız en doğrusunu takdir edecektir muhakkak..
|
All times are GMT +3. The time now is 18:47. |