Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Pendik, Fenerbahçe'yi yine yendi .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=19819)

Gölge 02-07-2008 22:30

Pendik, Fenerbahçe'yi yine yendi ....

Pendikspor'u tebrik ediyorum adamlar milyon dolarlık bir takımı devirmişler helal olsun darısı G.B.Oftaşspor'un başına... :D

AkSa- 34 02-07-2008 22:38

bende diyorum fbliler cim bom macında neden beraberliğe sevinemedi diye.maçı seyrederken hep düşünce içersindelerdi.demek ki pendik maçına odaklanmışlar.ama malum sonuç hep aynı hep aynıda olacak.

fenerbahcenin hayallerinde iki şey var herzaman
1-25 yıllık türkiye kupasi hasreti
2-pendiksporu ne zaman yenecekleri ;)

Yâren 02-07-2008 22:39

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Pendikspor'u tebrik ediyorum adamlar milyon dolarlık bir takımı devirmişler helal olsun darısı G.B.Oftaşspor'un başına... :D

Sarı-lacivertliler, Pendikspor maçında Serdar, Önder, Yasin, Can, Vederson, Ali, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım 11'i ile mücadele etti.

Yedeklerle çıkılmış bir maç için milyon dolarlık tabiri kullanmanız biraz abartılı geldi.

Kısa bir hatırlatma
Bunları söylerken Tromso'nun da bir balıkcı kasabası olduğunu,ve uluslar arası arenada 6s nin mağlup olduğunu unutmamak lazım

AkSa- 34 02-07-2008 22:42

Kısa bir hatırlatma
Bunları söylerken Tromso'nun da bir balıkcı kasabası olduğunu,ve uluslar arası arenada 6s nin mağlup olduğunu unutmamak lazım[/b][/color]
[/quote]

ama sizin bu ilk degilki kardeşim yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ;)

Gölge 02-07-2008 22:50

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sarı-lacivertliler, Pendikspor maçında Serdar, Önder, Yasin, Can, Vederson, Ali, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım 11'i ile mücadele etti.

Yedeklerle çıkılmış bir maç için milyon dolarlık tabiri kullanmanız biraz abartılı geldi.

Kısa bir hatırlatma
Bunları söylerken Tromso'nun da bir balıkcı kasabası olduğunu,ve uluslar arası arenada 6s nin mağlup olduğunu unutmamak lazım

ben yine her zaman ki meşhur sözümü söylemeden edemicem '' hayallere beş bilet '' :-)

Yâren 02-07-2008 22:53

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı

Kısa bir hatırlatma
Bunları söylerken Tromso'nun da bir balıkcı kasabası olduğunu,ve uluslar arası arenada 6s nin mağlup olduğunu unutmamak lazım[/b][/color]

ama sizin bu ilk degilki kardeşim yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ;)
[/quote]

Sizde iki defa yenildiniz kardeş

Alıntı:

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kısa bir hatırlatma

ben yine her zaman ki meşhur sözümü söylemeden edemicem '' hayallere beş bilet '' :-)

Tavsiyeni değerlendireceğim,gerekirse alırız 5 bilet

suskun_prenses 02-07-2008 22:53

geçmiş olsn ;D

CeVHeR 02-07-2008 22:53

Şu an gülüp eğlenen Galatasaraylı arkadaşlar, merak ediyorum Fenerbahçemiz Galatasaray ve Sevilla' yı eledikten sonra da böyle gülüp eğlenecekler mi?
Unutmayın geçen sene şampiyonluğu Ali Sami Yen Stadı' nda elinizden aldık. Hani şu ne kadar centilmen ve misafirperver olduğunuzu tüm dünyaya gösterdiğiniz maç...

Gölge 02-07-2008 22:56

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Şu an gülüp eğlenen Galatasaraylı arkadaşlar, merak ediyorum Fenerbahçemiz Galatasaray ve Sevilla' yı eledikten sonra da böyle gülüp eğlenecekler mi?
Unutmayın geçen sene şampiyonluğu Ali Sami Yen Stadı' nda elinizden aldık. Hani şu ne kadar centilmen ve misafirperver olduğunuzu tüm dünyaya gösterdiğiniz maç...

nusret kardeşim seninde ileriyi görme özelliğine hayranım bunları rüyanda gördün galiba ki bu kadar emin konuşuyorsun :D

CeVHeR 02-07-2008 23:05

Alıntı:

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı

nusret kardeşim seninde ileriyi görme özelliğine hayranım bunları rüyanda gördün galiba ki bu kadar emin konuşuyorsun :D

İçim de öyle bir his var diyeyim. Centilmen takımın centilmen taraftarı :D :D :D

All times are GMT +3. The time now is 23:34.