![]() |
Ak Parti Forum Tanıtım Kampanyası
arkadaşlar bu tanıtımı aramızdan 10 üye seçip yapacağız eb azından ben öle düşünüyorum abdullah abi ne derse artık ama
|
Merhabalar
Arkadaşlar Forum Sayfamızı tanıtmak hepimizin görevi. Bu konuda flash vb programlarla tanıtım banerleri hazırlayacak arkadaşlar varsa hazırlayalım. ve bunları forum üzerinden paylaşalım. sitesi blogu olan arkadaşlarda bunları sitelerine eklerler. |
Ak Parti Forum Tanıtım Kampanyası tam destek artı ilaveler
tebrik ederim çok başarılı bi konu arkadaşlar bide söle bişe yapsam,k herkez mssn adresini sitede bi bölüme atsa sitedeki son gelişmeler mail oalrak gelse ilk msn benden beni ak parti ile her şeyden haberdar edin : burak_1987_41@hotmail.com ok bekliyom isteyen akpartili dava kardeşlerim eklesin....
|
ben şimdiden ak partili birkaç arkadaşa mesaj attım.internette her gördüğüm ak partiliye bu sitenin reklamını yapmayı planlıyorum :)
|
böle kalıcı şeylerle reklam yapmak lasım arkadaşlar.elbette sözlü olarak telkinlerimiz yarıyor ama.tanımadıklarımıza çağırmak gerekir diye düşünüyorum.
|
web sitemi yeni kapattım :D tanıtım için yardım edebiliriz...
|
Olabilir neden olmasın?
|
böle etike tarzı reklam veya vb şeyler veyahut değişik eşantiyo tarzı bişeler yapılıp reklam yapabiliriz.
|
Arkadaşlar herkes an az 20 arkadaşını aktif olarka fıruma katılacak şekilde davet etsin. İlk etapta öneml ibir başlangıç olur.
ben 80 Bin aktif mail adresine yolladım. Sizlerde bu siteye yakışır kişileri davet edin. ha gayret Hasan SARI AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel başkan Yrd. |
Avea hattı olan arkadaşlar, her yöne 500 sms paketi ile de tanıtım yapabilirler. :) Ben denedim epey işe yaradı. :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:50. |