![]() |
Acun Ilıcalı: Kadınlar Çalışmamalı
ne anlıyosun ki o programdan. neyin aile sıcaklığı sevde ya. çok şaşırdım senin izlemene açıkçası
ben biliyorum ne mesajlar verdiğini o programın. Türk Milleti çalışmayın bakın böle bedavadan para dağıtıyoruz ayrıca piyango var. birde kumar oyunları var. ne gerek var çalışmaya böle programlar olduğu sürece. O programa yoldan geçen herhangi bir adamı da çağırabilirler. zeka bilgi düşünce fikir gerektirmeyen gereksiz bir program... Ve kesinlikle bir yarışma programı DEĞİL |
ya bana var msın yok musun bide acun ılıcalı demeyin içim yanıyo..
bende önceleri bu yarışma programını izlemiyordum daha sonra izlemeye başladım ve daha sonra fanatikleşme gibi hep izleme hissi doğdu..sonra çok sevgili canım bbam ben de bu fanatikleşmeyi anlamış olacak ki bir daha o program izlenmeyecek dedi ve artık izleyemiyorum..... |
Eşiniz çalışıyor mu? İş zehirlenmesi denen bir olay var. Ben bayanların çalışmasını istemiyorum. Eşimin de çalışmasını istemiyorum, bunun sebebi de şu; bayanların kendine has özellikleri var. Bu özellikler ne mesela, duygusal olurlar, masum olurlar. İşkolik bayanlar da bu özelliklerin yıprandığını görüyoruz, işine adadıysa kendini evini ihmal ediyor. Sonuç itibariyle erkeğe de zarar veriyor. Katılıyorum bu yoruma kadının yeri bana göre evidir ve evide ona cennet bahçelerinden bir bahçedir bırakalım bu kariyer ayaklarını falan kadın çalışmak zorundadır ona destek olacak kimse yoktur o ayrı mesele ... ;) |
All times are GMT +3. The time now is 00:55. |