Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   FENERBAHÇE-SEVİLLA (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20590)

Gölge 02-20-2008 03:32

İŞTE HAFTANIN ANKETİ(FB-Sevilla)

Olmaz biz nusret'le yağlı güreş yapıcaz kimse karışmasın lütfen :D

CeVHeR 02-20-2008 03:33

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Olmaz biz nusret'le yağlı güreş yapıcaz kimse karışmasın lütfen :D

::) ::) :o :o;D ;D :D :D ;D ;D :D :D :o :o ::) ::)

dildade 02-20-2008 03:34

Haydee breee! Nusret ve Gölge pehlivan er maydanındalar seyredelim bakalım :D

CeVHeR 02-20-2008 03:36

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Haydee breee! Nusret ve Gölge pehlivan er maydanındalar seyredelim bakalım :D

İyi de ben güreşten anlamam ki... ;D

Ayşe_Berra 02-20-2008 03:46

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Bir Cimbomlu olarak canı gönülden Fenerbahçe'nin kazanmasını diliyorum yuvamın saadeti için :D (eşim Fenerbahçeli de)

:D :D :D
Tabiki Fenerbahçe

AkSa- 34 02-20-2008 03:48

berabere bitecek . duyamadım neden mi?sevilla öldürücü darbeyi kendi sahasında vuracakta ondan............................................. ......................................

Gölge 02-20-2008 04:02

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
berabere bitecek . duyamadım neden mi?sevilla öldürücü darbeyi kendi sahasında vuracakta ondan............................................. ......................................

Diyelim vurdu senin eline ne geçecek aşırı fanatizme hayır bazı durumlarda mantıklı düşünmek taraftarıyım .... ;)

AkSa- 34 02-20-2008 04:07

Alıntı:

Alıntı:

Diyelim vurdu senin eline ne geçecek aşırı fanatizme hayır bazı durumlarda mantıklı düşünmek taraftarıyım .... ;)

ne elime bişey geçicek nede fanatiğim,futboolda duygusallığa yer yok ;) bilmen gerek.olaylara gölgeden bakmamakta prensibim degil,unutma futbool bu kendimi kandıramam.... ;)

Gölge 02-20-2008 04:14

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ne elime bişey geçicek nede fanatiğim,futboolda duygusallığa yer yok ;) bilmen gerek.olaylara gölgeden bakmamakta prensibim degil,unutma futbool bu kendimi kandıramam.... ;)

Bence sen kendini kandırıyorsun Fenerbahçe o atmosferde o kadro ile o maçı alır ama Sevilla'da oynanacak maç için birşey söylemem ;)

RDönmezs 02-20-2008 14:46

Fenerbahçem :)

All times are GMT +3. The time now is 22:23.