Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR PARTİMİZE NE GİBİ HİZMETLER YAPABİLİRİZ. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20760)

Meftun 05-15-2008 11:24

BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR PARTİMİZE NE GİBİ HİZMETLER YAPABİLİRİZ.

abi sen hangi ilçedesin zaten ak partili mi bilmiyorum ama bizim için çankayada yeterli olmaz maalesef...

o yüzden her durumu fırsat bilip farklı programlar yapıyoruz..

basına yansımıştı belki görmüşsünüzdür,sevgililer gününde fotoğraf çekip kalpli zarflara koyup dağıttık...
çiçek dağıtmak yerine böyle orjinal fikirler eylemler gerçekleştirmeye çalışıyoruz...

vesayeçi zihniyete gelince haklısın da biz tam olarak o zihniyetten oy istiyoruz çankaya, izmir gibi yerlerde ::)

S€SSİZ_CıGLıK 05-15-2008 16:27

beledıye secımlerınde ınsallah

22 Temmuz zaferını Allah'ın ıznıyle yenıden yasayacagız bundan hıc suphem yok

Akmehmet_Akif 05-15-2008 16:55

bakırköy kadıköy mecidiyeköy izmir sişli yi almak lazım bunlar kaleler imkansız deyil ama zor

mehmed_akif 05-17-2008 19:36

çalışmaya gerek yok en azından bingölde.ben biliyorsunuz ki akp ye oyumu vermem ama kesinlikle söyleyebilirim ki bingölde bu seçimi de akp kazanacak.her ne kadar hizmet etmese bile.yolsuzluk yapsa bile.sayın başbakanın karizması yeter bingölde.

Deniz.Feneri 05-28-2008 03:30

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Altin fiyatlari artmadan ceyrek altinlar depolanip secimlerde dagitilmali..
Ak parti teskilatlarina kömür depolamasi yapilmali yoksa bir önceki basarayi yakalayamayabiliriz..
Bu siralar malum pirinc kitligi var kesinlikle pirinc ital edilip, bir oya 5 kilo pirinc kampanyasi yapilmalidir..
8)

bunlar şakamı yoksa gerçek mi ilginç yani çok iğrenç bir düşünce gibi geldi bana

tayyipleyiz 05-28-2008 03:36

Alıntı:

Ak parti teskilatlarina kömür depolamasi yapilmali yoksa bir önceki basarayi yakalayamayabiliriz..
Bu siralar malum pirinc kitligi var kesinlikle pirinc ital edilip, bir oya 5 kilo pirinc kampanyasi yapilmalidir..
Aslinda biz milli görüscüyüz, istanbulun basina Fatih Erbakani getirecegiz diyerek Milli Görüs oylari alinmalidir..

Simdilik aklima gelenler bunlar ama dahada güzel calismalar cikabiliriz 8)

Harika tespitler ... :D

Deniz.Feneri 05-28-2008 03:53

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Aslinda biz milli görüscüyüz, istanbulun basina Fatih Erbakani getirecegiz diyerek Milli Görüs oylari alinmalidir..

Simdilik aklima gelenler bunlar ama dahada güzel calismalar cikabiliriz 8)

Harika tespitler ... :D

sayın tayyipleyiz güldüğünüze göre şaka :) gerçek olamazki zaten ben de ne düşündüm öyle

Demokrat 05-28-2008 12:00

Alıntı:

gece_gezgini89 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

8)

bunlar şakamı yoksa gerçek mi ilginç yani çok iğrenç bir düşünce gibi geldi bana

igrenc kelimesi cok kaba kacmis!...;).. evet bir sekilde ironi yaptim ancak bu gibi söylemler secim zamani ve sonrasi belli kesimler tarafindan sikca terkarlandi ve tekrarlanacakta 8)

Deniz.Feneri 05-28-2008 12:32

ama biz tekrarlamadkı ki akp ye yakışmaz zaten bu da. kaba kaçti ise kusura bakmayın. Ben işin şaka tarafından bakıyorum Akp yi diğerlerinden ayıran özellikler olmalı bunlar. 8)

Demokrat 05-28-2008 12:34

Alıntı:

gece_gezgini89 Nickli Üyeden Alıntı
ama biz tekrarlamadkı ki akp ye yakışmaz zaten bu da. kaba kaçti ise kusura bakmayın. Ben işin şaka tarafından bakıyorum Akp yi diğerlerinden ayıran özellikler olmalı bunlar. 8)

saka degil ironiydi kardesim ;) ak partinin basarilarini birseylere mal etmeye calisanlara gönderilmis ironi!

All times are GMT +3. The time now is 19:18.