Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21130)

TÜRK EVLADI 02-27-2008 18:24

Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!

[i][b]Komünist mi kaldı kardeş be...

Salla gitsin hepsini...

oguzdesouza 02-27-2008 18:26

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı
böyle polemiklere girmeye gerek yok .herkes cevabında hür ve özgürdür. fakat karşısındaki insanı rencide etmeden..

benim rencide etmek gibi bir durumum olmadı ki

Neşe 02-27-2008 18:28

benim rencide etmek gibi bir durumum olmadı ki
[/quote]

ama ben sana demedim ki genel olarak konuştum...

Saltuk Buğra Han 02-27-2008 21:25

Alıntı:

Kuvayi Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben 16 yaşındayım ve solcu kökenli komünist kökenli bir semtte oturuyorum ve baskı görüyoruz bir yerde işte bildiğiniz zıvanalar abd uşağı tayyip falan filan kulak asmamaya gayret ediyoruz geçen imza topluyorlardı kentsel dönüşüm ile ilgili akp için bir çok palavra tam oalrak bilmiyorum nedir bu kentse dönüşüm işi toki başkanı 2010 yılına kadar istanbulda tüm gecekondu semtlerine girilecek diye bir açıklama yapmış cevaplarınız için teşekkürler saygılarla ak günler bizi bekliyorr ben buna inanıyorum !!!
http://www.ilkhabergazetesi.com/word...parti_logo.gif

Çocukluktan Delikanlı çağına geçen bu arkadaş sizden baskı sonucu yardım istediği gibi ayrıca kafasına takılan bu kentsel dönüşüm için bilgi istemiş. Fakat siz ona yardımcı olacağınıza ve bilgi verereceğinize top yekün sülalece çocuğa saldırıyorsunuz.
Rahmetli Erol Taş bile filmlerde çocuklara karşı bu kadar gaddar değildi.
Benim çoğu çalışmalarını takdir ettiğim belediye başkanı Kadir Topbaş'ın,hayallerini süsleyen bu projenin anlaşılır bir şekilde anlatılması gerekir.Benden öğrense bana inanmaz.Başkaları tarafından öğrense bu sefer yanlış bilgilendirilip değişik düşüncelere sahip olabilir,art niyetle de gelse farklı düşünceden de gelse başından atar gibi savuşturamazsınız.Belki bende bilmiyorum.Öğrenmemizde fayda var.

tugba_007 02-27-2008 22:36

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Bu foruma çok değişik insanlar geliyor. Şimdi senin yaşını vermendeki amacın ne? göz boyamak mı. Bu konu hakkında böyle ustaca cümleler kullanmışsın. Beni düşündürüyor. Hiç de gerçekci gelmiyor. Bizim gözümüz de karnımız da bu oyunlara tok. duyguselinin de dediği gibi inanıyorsun, geçmiş olsun.

göz boyamakla ne alakası var ben de 17 yaşındayım, ilk kurulduğu günlerden beri de bu forumun üyesiyim şimdi bu göz boyamak mı oluyor???

Ayrıca anlamadığım nokta da bu kadar kuşkuyla yaklaşmanız.Doğruları söylemek varken,niye taş atıyorsunuz...

Başbakanımız ne diyor: Size taş atana siz gül atın...

oğuz kardeş sen benin o sözleri ne niyetle söylediğimi biliyorsun ki benim de yaşım küçük. Fakat biraz dikkat edince sen de ben de çözüyoruz olayı herhalde. Bu taş atmak değildir bu bir bakış açısıdır. Umarım bir sorun yoktur.

Kuvai eğer dediğin gibiyse ben senden özür dilerim. Hakkını helal et.Fakat ben de bu izlenimi uyandırdın. Bütün tavrım bundandır.

Parantez 02-27-2008 22:52

tamam tartışmaya gerek yok aynı yaştaymışız buyur arkadaşım kentsel dönüşüm:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Dev Kentsel Dönüşüm Projesi
Türkiye'de en fazla gecekondulaşmanın yaşandığı kentlerin başında gelen İstanbul'da, Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü tarafından dev "Kentsel Dönüşüm Projesi"ne start verildi.

Gecekondulaşmaya karşı geliştirilen proje kapsamında Armutlu, Sarıgöl ve Gazi Mahallesi'ndeki bin 500 gecekondunun yıkımına başlandı. Proje kapsamında 85 bin gecekonduyu yıkacak olan belediye, burada yaşayan vatandaşları ise toplu konutlara yerleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, 2003 yılında yaptığı araştırmada, kent genelinde toplam 85 bin 423 gecekondu bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine Kentsel Dönüşüm Projesi'ni geliştiren müdürlük, gecekonduları yıkma kararı aldı.

Gecekonduların yoğunlukta olduğu Gaziosmanpaşa İlçesi'ni masaya yatıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, ilçede ilk etapta 700 gecekonduyu yıkarak, buradaki hak sahiplerini sosyal konutlara yerleştirmeyi hedefliyor.

Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki en büyük yıkımı ise Okmeydanı'nda gerçekleştirecek. Mesken ve Gecekondu Müdürü Hüseyin Kaya, yapacakları çalışmalarla Okmeydanı'nda tarihi dokuyu yeniden ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Duygu'Seli~ 02-27-2008 23:20

Ben görmediğim tanımadığım birine inanmak zorunda değilim..Burdaki tartışmlarlada ilgilenmiyorum..Arkadaşın mesajları ve tavırları bana inandırıcı gelmedi o kadar..Benim fikrimdir saygı duymak gibi bir zorunluluğunuz yok..akkparti nickli arkadaşım iyi niyetiyle burada bahsedilen projeyi yayınlamış..Ona teşekkür ediyorum.. ;)Ama projeyi merak eden arkadaşımız pekala da bu projeyi internetten araştırarak öğrenebilirdi..Hadi kendisi küçükmüş diyelim,abisinden de yardım alabilirmiş..Ak Parti'ye destek veren ve gönülden inan insan buraya gelip,hem bilgi almak istiyorum diyip hemde mesajının sonuna ama inanmıyorum demez..Ben müneccim değilim ama tecrübelerimden anlayabiliyorum .. ;) benim 13 yaşındaki yiğenim Ak Parti hakkında her şeyi biliyor..Yaş küçüklüğü öğrenmeye engel değildir..ki sizin yaşınızda böyle şeyleri araştıramayacak kadar küçük değil..Dediğim gibi bunlar benim fikrim ve hiç kimsenin saygı duymasını beklemiyorum..

RDönmezs 02-27-2008 23:25

İnanma bu tip olaylara..

Feyza 02-27-2008 23:43

Arkadaşlar kim ne niyetle gelirse gelsin. Gönderilen mesajda hakaret olmadığı müddetçe kimseyi suçlayamazsınız. Hepinizden ricam kişiye değil konuya odaklanmanız.

Kuvayi 02-28-2008 09:54

arkadaşlar kusura bakmayın polemik ortamına zemin hazırladım galiba gerekli cevabı aldım teşekkürler konuuy kilitleyebilirsiniz......

All times are GMT +3. The time now is 06:33.