![]() |
Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!
[i][b]Komünist mi kaldı kardeş be...
Salla gitsin hepsini... |
Alıntı:
|
benim rencide etmek gibi bir durumum olmadı ki
[/quote] ama ben sana demedim ki genel olarak konuştum... |
Alıntı:
Rahmetli Erol Taş bile filmlerde çocuklara karşı bu kadar gaddar değildi. Benim çoğu çalışmalarını takdir ettiğim belediye başkanı Kadir Topbaş'ın,hayallerini süsleyen bu projenin anlaşılır bir şekilde anlatılması gerekir.Benden öğrense bana inanmaz.Başkaları tarafından öğrense bu sefer yanlış bilgilendirilip değişik düşüncelere sahip olabilir,art niyetle de gelse farklı düşünceden de gelse başından atar gibi savuşturamazsınız.Belki bende bilmiyorum.Öğrenmemizde fayda var. |
Alıntı:
Kuvai eğer dediğin gibiyse ben senden özür dilerim. Hakkını helal et.Fakat ben de bu izlenimi uyandırdın. Bütün tavrım bundandır. |
tamam tartışmaya gerek yok aynı yaştaymışız buyur arkadaşım kentsel dönüşüm:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Dev Kentsel Dönüşüm Projesi Türkiye'de en fazla gecekondulaşmanın yaşandığı kentlerin başında gelen İstanbul'da, Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü tarafından dev "Kentsel Dönüşüm Projesi"ne start verildi. Gecekondulaşmaya karşı geliştirilen proje kapsamında Armutlu, Sarıgöl ve Gazi Mahallesi'ndeki bin 500 gecekondunun yıkımına başlandı. Proje kapsamında 85 bin gecekonduyu yıkacak olan belediye, burada yaşayan vatandaşları ise toplu konutlara yerleştirecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, 2003 yılında yaptığı araştırmada, kent genelinde toplam 85 bin 423 gecekondu bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine Kentsel Dönüşüm Projesi'ni geliştiren müdürlük, gecekonduları yıkma kararı aldı. Gecekonduların yoğunlukta olduğu Gaziosmanpaşa İlçesi'ni masaya yatıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, ilçede ilk etapta 700 gecekonduyu yıkarak, buradaki hak sahiplerini sosyal konutlara yerleştirmeyi hedefliyor. Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki en büyük yıkımı ise Okmeydanı'nda gerçekleştirecek. Mesken ve Gecekondu Müdürü Hüseyin Kaya, yapacakları çalışmalarla Okmeydanı'nda tarihi dokuyu yeniden ortaya çıkaracaklarını söyledi. |
Ben görmediğim tanımadığım birine inanmak zorunda değilim..Burdaki tartışmlarlada ilgilenmiyorum..Arkadaşın mesajları ve tavırları bana inandırıcı gelmedi o kadar..Benim fikrimdir saygı duymak gibi bir zorunluluğunuz yok..akkparti nickli arkadaşım iyi niyetiyle burada bahsedilen projeyi yayınlamış..Ona teşekkür ediyorum.. ;)Ama projeyi merak eden arkadaşımız pekala da bu projeyi internetten araştırarak öğrenebilirdi..Hadi kendisi küçükmüş diyelim,abisinden de yardım alabilirmiş..Ak Parti'ye destek veren ve gönülden inan insan buraya gelip,hem bilgi almak istiyorum diyip hemde mesajının sonuna ama inanmıyorum demez..Ben müneccim değilim ama tecrübelerimden anlayabiliyorum .. ;) benim 13 yaşındaki yiğenim Ak Parti hakkında her şeyi biliyor..Yaş küçüklüğü öğrenmeye engel değildir..ki sizin yaşınızda böyle şeyleri araştıramayacak kadar küçük değil..Dediğim gibi bunlar benim fikrim ve hiç kimsenin saygı duymasını beklemiyorum..
|
İnanma bu tip olaylara..
|
Arkadaşlar kim ne niyetle gelirse gelsin. Gönderilen mesajda hakaret olmadığı müddetçe kimseyi suçlayamazsınız. Hepinizden ricam kişiye değil konuya odaklanmanız.
|
arkadaşlar kusura bakmayın polemik ortamına zemin hazırladım galiba gerekli cevabı aldım teşekkürler konuuy kilitleyebilirsiniz......
|
All times are GMT +3. The time now is 06:33. |