Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   20.yüzyılın devlet adamı !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21400)

azize 03-02-2008 11:27

20.yüzyılın devlet adamı !!!

asimov listeyi gözden geçirip bi kaç şık daha eklemeli bence ((:

parabol 03-02-2008 12:52

Alıntı:

gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa Kemal'i tüm mazlum milletler örnek almıştır.Ayrıca ne kadar büyük olduğunu tüm dünya liderleri belirtmiştir.

''Büyük Atatürk yalnız Türkiye'nin değil bütün doğunun atasıydı''Emanullah Han-Afgan Kralı
''Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir yöneticiydi.Askerdi''Limon von sonders
''Savaşta Türkiye'yi kurtaran sonrada milletini dirilten yüce bir insan''Cerci
''Akıllı ve barışçı yöntemleriyle iz bırakıcak dünya lideri''Fransa cumhurbaşkanı-Albert Lebrun
''Atatürk özgürlük mücadelesi veren tüm dünya milletlerinin önderiydi.''Hindistan parlemento başkanı-Sucheta Kırıpalanı

Yeterli değilse daha onlarcasını yazabilirim.Tekrar söylüyorum harika bir dünya lideri olup pek çok milletin sevgisini kazanmıştır.

Yazıyı biraz üzerime alındım...
Arkadaşım bana görede Mustafa Kemal tabiki oyumuda ona verdım zaten...Benim üstte yazdıklarım ironi yapmak içindi ;)

parabol 03-02-2008 12:57

Loyd george;

" Yüzyıllar nadir olarak dahi yuetiştirir.Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük kahraman çağımızda türk ulusuna nasip oldu.Mustafa Kemal'in dehasına karşı elimizden ne gelebilirdi??"

En savdiğim sözdür...benim kasteddiğim kazanılan saygı dğildi...Ülkemizde hala vatandaşlarımızdan stalın mao yanlısı zıhnıyetının savunucusu mevcut acınası bir durum.....ama şuan hangi ülkede türk olmayan ınsanlar Mustafa kemalin izinden gidiyor kı....

Anlatmak istediğim buydu...dediğim gibi bir nevi ironiydi...

azize 03-02-2008 16:52

hitleri-maoyu seçenleri hakikaten merak ediyorum..soruda "faydalı" denmiş yahuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Hüdaverdi 03-02-2008 16:55

Tabi ki Ulu Hakan Abdulhamit Han...

EpiVaTeS 03-02-2008 17:15

Tabi ki Hakanımız göz nurumuz ABDULHAMİT HAN dır

Müntesip 03-03-2008 14:55

bence hepsi ülkesi için 20. yüzyılın en iyi adamı !!!

parabol 03-03-2008 20:20

Alıntı:

azize Nickli Üyeden Alıntı
hitleri-maoyu seçenleri hakikaten merak ediyorum..soruda "faydalı" denmiş yahuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Bende merak ediyorum inan...hani söylemime bakıp onlara verdım sanmasın da kimse, gerçekten vereni merak ediyorum...

TÜRK EVLADI 03-03-2008 21:30

[i][b]Bence oy verirken

Stalin'in 13 milyon kişiyi katlettiğini,
Mao'nun 40 milyona yakın Uygur Türk'ünü asıllarını inkar etmedikleri için öldürdüğünü,
Hitler'in dünyada yaklaşık 35 milyon insanın canına kıydığını göz önünde bulundurmak gerek...

Ben oylarımı M.K.Atatürk ve Abdülhamit'e verdim ama tek şık olsaydı direk ABDÜLHAMİT derdim...

YavuzSultanSelim 03-03-2008 21:32

Tabiki ATA'mız

All times are GMT +3. The time now is 13:27.