![]() |
akp bu işin içinden çıkamadı başarısızlığını türban meselesiyle örtüyor
Alıntı:
|
Alıntı:
1. İdda: genelkurmay başkanı belki de akp yi küçük düşürmek başarısız göstermek için amerikanın konuşmasının ardından hemen çekildi Amaç: Ak Partiyi ve Orduyu birbirine düşürmek. Cevap: Org. Büyükanıt, "çekilme"yi değerlendirdi -> "Çekilme kararında bir kusur varsa tamamen bizimdir" diyen Orgeneral Büyükanıt, kararın tamamen kendi iradeleri doğrultusunda gerçekleştiğini ve çekilme zamanının önceden belli olduğunu açıkladı. 2. İdda: arkadaş eğer pkk tamamen bitirilmemişse o operasyon geçersiz başarısızdır. Amaç: Operasyonu başarısız gösterip Ak partiyi kötü duruma düşürme çabası. Cevap: Bazı minik dimalar hala PKK'nın öyle bir-iki-..Bin operasyonla bitirilemeyeceğini, ordu Kuzey Irakt'a kalsa bile bitirilemeyeceğini anlmadı sanırım. PKK ancak Türkiye içinden destek alamazsa biter. Bunun içinde tek lazım olan HİZMET hamlesidir. Bunu da hükümet yapıyor, sabır. 3. İdda: dikkat ederseniz hükümetlerin çoğu duraklama dönemine geçtiği zaman toplumu oyalıycak bir konu işlerlerler öyle bir şey sunarlarki başarısızlıklarını onunla örterler Amaç: Ak parti başarısız. Cevap: Baş örtüsü bu toplumun sorunudur, bunu halletmek te hükümetin işidir, hükümet te bunu yapmaktadır. Ne zaman halledilecekti bu mesele Türkiye fezaya çıktığı zaman mı? Her zaman sorun, problem olur, eğer bazıları izin verseydi bu problem tere yağından kıl çeker gibi halledilirdi. Ama kendi başarısız muhalefetlerine kılıf için baş örtüsüne saldırdılar. Ak partinin başarısızlığı nedir? Hangi konuda başarısız olmuş? Eğer ak parti başarısız olsaydı enflasyon alır başını giderdi, reformlar yapılamazdı. PKK eritidi, etkili bir siyasetle PKK'ya giden destekler kesildi, Irak hükümeti bile destek olmak zorunda kaldı, dünya siyasetinde kazandığımız saygınlık ta çabası. Herşey daha iyiye gidiyor, ama siz hala partiye çamur atıyorsunuz. Meyve veren ağaç taşlanır. |
off..alikece kardeş cuk oturmuş valla..+1
|
amacımın bu şekilde olmadığını ben biliyorum sen ne kadar konuşsan boş
akp ve orduyu birbirine düşürmek benim haddim değil böyle bir şeyin olması zaten ülkeyi kaosa sürükler allah korusun akp başarısız değil sadece durakladı ve nasıl çıkçağını bilmiyo ayrıca o yazılar sinirle yazılmış yazılar şu anki düşüncelerim değişti |
ya bu siralar su koyu ak partili arkadaslar siteyi kapladi yok yakinda secimde yok ki ne istir anlamadim :)..benim anlamadigim bu konuda hükümetin ne yapmasi gerekiyordu asker planlamasini yapmis ve gerekeni yapmis...
simdi yok kardesim sen cekilemezsin daha orada yapilacak is mi var denilmeliydi zaten büyükanitta bütün sorumlulugu üstüne almadimi bu koyu ak partili olduklarini idda edenlerin zoru nedir anlamakta zorlaniyorum!.. |
Ak parti 4 yıl öncede başörtüsü konusunu meclise taşısa ''örtünün arkasına sığınıyor'' diceksiniz,2 yıl öncede yapsalar aynı şeyi diceksiniz...Bu yıl yapıyor,bu sorunu çözmeye gayret ediyor ''örtünün arkasına sığınıyor' diyorsunuz,seneye yapsa yine aynı şeyi söylüceksiniz...Ak partiyi geçtim,başkla bir parti iktidara geçse ve başörtüsü sorununu çözmeye çalışsa yine aynı şekilde o parti içinde ''sorununu örtmeye çalışıyorlar'' diceksiniz...Bu böyle devam eder.Adamlar çözmek için uğraşmakta ama bazı kara zihniyet onun önüne geçmek için her fırsatı değerlendiriyor,daha doğrusu bazı yerlere ulaşmak için direniyorlar...Yoksa başörtüsünün bir sorun yaratmıcanı onlarda gayet iyi biliyor...Amaçları ülkeyi kaosa sürüklemek,ülkeyi batıklığa sokmak olmucak şeyler yaparak...Ak deniz rektörünün birden bire nasıl olduda parladı ? Acaba yerel seçimlerde antalya belediye başkanlığı adayı olmasıyla bir alakasıvar mı ? Chp çatısı altında ?
Düşünün derim bu durumu... |
Alıntı:
|
A
neden konunun ıcerıgı sılınmıs ? ?
|
All times are GMT +3. The time now is 18:42. |